Dostava diljem svijeta - Worldwide shipping

Slanje istog dana - Same day shipping

Dino Merlin

Kolekcija nakita "Mi"

28.11.2020.

"History says fine jewellery for occasions, we say fine jewellery for every day." Sada je došlo vrijeme za to: s ponosom predstavljamo kolekciju nakita pod nazivom "Mi".

Kolekcija nakita   

"U ovo sumorno vrijeme kad se iznad nas gomilaju sivi i tamni oblaci, željeli smo u naše živote unijeti vedrinu, boje, sunce, osmijehe, podsjećajući sami sebe na onaj bolji dio nas i to kako sjajni i veseli možemo biti uprkos svemu", izjavio je Dino Merlin povodom objave singla i video spota "Mi". To je ujedno i misao vodilja koja stoji iza kolekcije nakita "Mi" inspirisanog istoimenom pjesmom.

Svaki komad nakita s originalnim potpisom Dine Merlina ručno je rađen od srebra sa posebnom pažnjom i ljubavi, te dolazi u ukrasnom pakovanju uz prateći certifikat o autentičnosti. 

 

Prsten (srebro ili srebro sa 14-karatnom pozlatom)

Broš (srebro ili srebro sa 14-karatnom pozlatom)

Naušnice (srebro ili srebro sa 14-karatnom pozlatom)

Privjesak za lančić (srebro ili srebro sa 14-karatnom pozlatom)

Narukvica s potpisom (srebro ili srebro sa 14-karatnom pozlatom)

 

Ako ste u potrazi za poklonom ili "wow" efektom i detaljima koji će “podići” vlastitu odjevnu kombinaciju, kolekcija nakita "Mi" čeka vas u #SvijetMagaze. Naša se priča ne završava ovdje. Svakodnevno negdje iza kulisa fasade na adresi Veliki ćurčiluk 20 cvjetaju ideje o tome kako učiniti vašu i našu Magazu iskustvom kojem se želite vratiti. Dobro nam došli!

Proizvođač/Manufacturer: OR ZLATAR - JUVELIR NERETLJAKOVIĆ

    Povezani artikli

    Podijelite članak s prijateljima


    Možda bi vas zanimalo

    loading ...