Dostava diljem svijeta - Worldwide shipping

Slanje istog dana - Same day shipping

Magaza

Udruženje "OK"  (Udruženje za doprinos u oblasti obrazovanja, nauke i kulture)

Udruženje "OK" je osnovano 2016. godine u Sarajevu u skladu sa Zakonom o udruženjima i fondacijama Bosne i Hercegovine, a sjedište je Veliki ćurčiluk 20, gdje svakodnevno iza kulisa fasade cvjetaju ideje o tome kako doprinijeti razvoju zajednice i društva.

Od 2016.

Svrha Udruženja je da se kroz svoje djelovanje zalaže za jačanje uloge obrazovanja i kulture kao temeljne poluge civilnog društva kroz programe edukacije, kulturne događaje, održavanje konferencija i implementaciju razvojnih, edukativnih i kulturnih projekata u svrhu podrške promociji, razvoju i jačanju društva.

 Od 2016.

Partnerska organizacija

Pored umjetničkog rada, Dino Merlin kontinuirano pruža finansijsku podršku razvoju društvene zajednice putem odabranih partnerskih organizacija iz raznih oblasti (zdravstvo, obrazovanje, sport i dr), ali i kroz direktnu finansijsku podršku fizičkim i pravnim licima za socijalno ugrožene kategorije stanovništva i učešće u humanitarnim aktivnostima. Između ostalog, dobitnik je međunarodnog priznanja za humanitarni rad pod nazivom International Humanitarian Award „Priznanje za humanost“ (2013), te priznanja Crvenog križa za pružanje pomoći stanovništvu BiH nastradalom u poplavama i klizištima u 2014. godini.

Naša se priča ne završava ovdje. Kontaktirajte nas i postanite dio našeg svijeta!

loading ...