Dostava diljem svijeta - Worldwide shipping

Slanje istog dana - Same day shipping

Prodajne lokacije

Magaza

Magaza

magaza.com.ba

Sve je počelo sada već davne 1989. godine u centru sarajevske Baščaršije. Magaza emociju ovog grada pretače u opipljivu sreću i ima za zadatak da onome koji kroči u njega ispuni dušu pjesmom, ljepotom i željom za znanjem. Dobro došli u #svijetMagaze!

Duty Free Shop - Sarajevo International Airport

Duty Free Shop - Sarajevo International Airport

sarajevo-airport.ba

Za sve one koji iz Sarajeva lete na druge destinacije, s ponosom ističemo da u bogatoj ponudi Duty Free Shop-a na Sarajevo International Airport (Međunarodni aerodrom Sarajevo) možete pronaći najdraže stihove i poklone za porodicu, prijatelje, poslovne partnere iz naše kolekcije Dino Merlin majica i torbi.

Cijene su iskazane u EUR-ima, ali moguće je platiti i ostalim konvertibilnim valutama kao i karticama Master, Maestro, Visa i American Express. 

Jugoton Croatia Records

Jugoton Croatia Records

jugoton.net

Zbog svih naših kupaca iz Srbije sretni smo da se majice i drugi proizvodi iz Dino Merlin kolekcije mogu pronaći i u Beogradu. Osim toga, sve najljepše pjesme od sada na jednom mjestu: komplet-set cijele diskografije, koja će posebno obradovati sve ljubitelje opusa ovog umjetnika. Naravno, sve proizvode koji su u ponudi kupci iz Srbije mogu naručiti i online putem Jugoton web shop-a.

Croatia Records shop (Zagreb, Split i Rijeka)

Croatia Records shop (Zagreb, Split i Rijeka)

shop.crorec.hr

Muzička izdanja Dine Merlina u ponudi su u Croatia Records shop-ovima u ZagrebuSplitu i Rijeci kao i online putem Croatia Records web shop-a.

  • ZAGREB - Gundulićeva 3, tel: 00385 (0)1/4810 886, 01/4810 877
  • SPLIT - Bulićeva 1, tel: 00385 (0) 21/346 494
  • RIJEKA - Užarska 3, tel: 00385 (0) 51/212 262
Tango Zulu (Souvenir shop) - Tuzla International Airport

Tango Zulu (Souvenir shop) - Tuzla International Airport

tuzla-airport.ba

Za sve one koji putuju sa Internacionalnog aerodroma Tuzla na druge destinacije, s ponosom ističemo da u bogatoj ponudi suvenir shopa "Tango Zulu" možete pronaći posebno odabrane poklone inspirisane pjesmama Dine Merlina iz naše kolekcije proizvoda. 

Cijene su iskazane u KM valuti.

loading ...