Dostava diljem svijeta - Worldwide shipping

Slanje istog dana - Same day shipping

Magaza

magaza {imenica}

tur. mağaza; radnja, prodavnica - građevina ili dio građevine u kojem se prodaje roba i/ili usluge

Naša priča, kao i mnoge druge, počinje u nekom drugom vremenu. Sve je počelo sada već davne 1989. godine u centru sarajevske Baščaršije. U dijelu grada rođenim pod melodijom, zauvijek okružen zvukom molitve, pozdrava i prijateljstva, rodila se ideja o toplom i kreativnom ambijentu; kutku koji emociju ovog grada pretače u opipljivu sreću i ima za zadatak da onome koji kroči u njega ispuni dušu pjesmom, ljepotom i željom za znanjem.

Od 1989.

Od samog početka nas pokreće i inspiriše ljubav prema muzici i svemu što je lijepo, kao i želja i entuzijazam da se bogata domaća muzička baština što bolje sačuva i predstavi svijetu i koju s ponosom i s osmijehom nosimo kraj srca.

Pod okriljem Dine Merlina i njegove životne priče, ovaj sada već kultni sarajevski dućan preko trideset ljeta predstavlja izvor inspiracije mnogim Bosancima i Hercegovcima, a i njihovim komšijama, kao i onim preko mora, dolina i planina.

Magaza - Od 1989.
Od 1989.

Magazinu porodicu i naš svijet čine svi oni koji pronalaze inspiraciju i motivaciju za sebe i sebi drage ljude u stihovima Dine Merlina i kolekcijama proizvoda, te oni koji su u potrazi za lijepom muzikom i originalnim poklonima i suvenirima inspirisanim Sarajevom i Bosnom i Hercegovinom.

Naša se priča ne završava ovdje. Svakodnevno negdje iza kulisa fasade na adresi Veliki ćurčiluk 20 cvjetaju ideje o tome kako učiniti vašu i našu Magazu iskustvom kojem se želite vratiti.

Magaza
Magaza
loading ...