Dostava diljem svijeta - Worldwide shipping

Slanje istog dana - Same day shipping

Dino Merlin

Ekskluzivno predstavljamo limited edition kolekciju dukseva Dino Merlin x Marko Feher

04.01.2021.

Sve je počelo, čini se već tako davne 2014. godine, kada je smo lansirali prvu kolekciju Dino Merlin merchandise u okviru projekta “Hotel Nacional”. Međutim, svaki novi projekat donosi nova uzbuđenja, tako da moramo reći da se nikada nismo više radovali novoj merchandise kolekciji kao ovoj sada.

Fokus sam stavio na unisex komade, što je svakako moj pravac što znači da su duksevi za oba pola. Fair Trade proces proizvodnje koji se odvijao u BIH, ekološke etikete i pakovanja od recikliranih materijala te visokokvalitetni materijal za dukseve koji u sastavu ima preko 85% češljanog pamuka dugih vlakana. Dukserice su crne sa srebrnim detaljima poput zipa i srebrnog veza koji je jako efektan detalj. Cijeli tim je od ideje do realizacije je jedna sjajna priča i radujem se nastavku naše saradnje. Takođe smo se sjajno zabavili na fotografisanju editorijala za dukserice, koji je radio Edvin Kalić sa našim sjajnim modelima Enom i Zeidom“ – izjavio je bh. dizajner Marko Feher za Bonjour.ba


„Srebrni vez na duksericima inspirisan je pjesmom Dine Merlina "Mi", a autor logotipa je sjajni i nevjerovatno talentovani bh. dizajner Haris Jusović. Više o samoj inspiraciji i ideji koja stoji iza kompletnog koncepta ove limited edition kolekcije dukserica pročitajte na Bonjour.ba.

Covjek dukserica

Dukserice iz kolekcije "Dino Merlin x Marko Feher" dostupne su u tri modela:

Crop Top Hoodie (za nju), kratka dukserica

Standard Hoodie (unisex), standardna dukserica

Long Zip Hoodie (unisex), duga dukserica. 

Sve artikle možete pronaći u Magaza shopu na Baščaršiji u Sarajevu, kao i online na web shopu magaza.com.ba, dok posljednje kolekcije i radove u potpisu bh. dizajnera Marka Fehera možete istražiti klikom na markofeher.com.

Povezani artikli

Podijelite članak s prijateljima


Možda bi vas zanimalo

loading ...