Dostava diljem svijeta - Worldwide shipping

Slanje istog dana - Same day shipping

Pokloni

Muzički pokloni za djecu: ideje koje će razveseliti svako dijete

05.10.2024.

Pokloni za djecu igraju ključnu ulogu u njihovom razvoju, poticanju mašte i pružanju beskrajne radosti, pa kada birate poklon za dijete, važno je odabrati nešto što će ih razveseliti, ali i edukativno i kreativno ih stimulisati.

Muzika ima nevjerovatnu moć da podstakne dječju kreativnost i razvoj. Neki od naših prijedloga kao što su ukulele, gitare i blok flaute u ovom slučaju sigurno da nisu samo instrumenti, jer baš oni mogu biti vrata u svijet muzike i umjetnosti koja su mališanima potrebna.

Muzička izdanja za djecu su odličan način da ih uvedemo u svijet muzike. S pjesmama prilagođenim njihovom uzrastu, baš ova izdanja koja imamo u ponudi mogu postati soundtrack njihovog djetinjstva

Biranje pravog poklona za djecu je mnogo više od odabira lijepog predmeta, to je prilika da se stvori sjećanje, podrži djetetov razvoj i unese radost u njihov svijet. Pokloni za djecu trebaju biti pažljivo odabrani kako bi potaknuli njihovu maštu, kreativnost i ljubav prema učenju. Ovi pokloni za djecu donose dodatnu dimenziju vrijednosti, jer nisu samo predmeti već i nosioci poruka ljubavi, podrške i inspiracije.

Neka oni pokloni koje vi darujete, budu oni koji će ih inspirisati, educirati i zabaviti, stvarajući nezaboravne trenutke ispunjene ljubavlju i radošću. Neka ovi pokloni budu ta iskra koja potiče dječje snove i vodi ih u svijet muzike i kreativnosti.


Ukulele

Ukulele je nevjerovatno svestran i zabavan instrument koji može otvoriti vrata muzičkog svijeta za djecu na najzanimljiviji način. Birajući ukulele kao poklon, darujete im alat za izražavanje kreativnosti, učenje i zabavu. 

Ukulele je manji i jednostavniji za sviranje od mnogih drugih instrumenata, što ga čini idealnim za početnike. Djeca brzo savladavaju osnovne akorde i mogu svirati pjesme u vrlo kratkom vremenu. To im daje osjećaj postignuća i motiviše ih da nastave učiti. Sviranje ukulelea pomaže djeci u razvijanju motoričkih vještina, koordinacije oka i ruke te koncentracije

Svaki put kada vježbaju, jačaju svoje prste i razvijaju osjećaj za ritam i muziku, pa to iskustvo potiče kognitivni razvoj i kreativnost. Uz ukulele, djeca mogu istraživati različite melodije i ritmove, stvarajući svoje male muzičke kompozicije, a čini se da je ovaj instrument dovoljno jednostavan da potiče kreativnost, a dovoljno izazovan da drži djecu zainteresovanima. S ukuleleom, svaki dan može biti nova muzička avantura, pa hajde da samo odaberete najbolji za sebe i vaše dijete.

Magaza muzička kolekcija, kolekcija instrumenata za djecu, Mahalo ukulele Smile u plavoj i roze boji
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvode!


Mahalo kolekcija

Mahalo kolekcija ukulela nudi savršen poklon za svako dijete – instrument koji će probuditi kreativnost i radost. Svaki ukulele iz Mahalo kolekcije, bilo da se radi o SMILE ili ART serijama, je umjetničko djelo samo po sebi. S originalnim dizajnom, ovi ukuleli ne samo da zvuče odlično, već i izgledaju fantastično. To je poklon koji će vaše dijete s ponosom pokazivati.

Ukuleli iz Mahalo serije izrađeni su od kvalitetnih materijala, što im daje karakterističan zvuk idealan za sve uzraste. Pružaju vrhunsko muzičko iskustvo koje osiguravaju djetetu da istražuje svijet muzike sa samopouzdanjem.

Neki od njih, poput Mahalo Monstera, dolazi s drvenim zidnim stalkom, koji ne samo da štedi prostor, već i dodaje zanimljiv muzički detalj vašem domu. To je savršen način da se instrument drži na dohvat ruke i uvijek bude spreman za sviranje.

Odaberite Mahalo ukulele kao poklon za djecu i darujte im ne samo instrument, već i nezaboravno iskustvo, jer uz Mahalo, svaka nota je nova avantura, svaki akord nova priča, a svaki trenutak prilika za radost i kreativnost. Pokloni za djecu zaista stvaraju uspomene.

Magaza muzička kolekcija, kolekcija instrumenata za djecu, Mahalo ukulele u bijeloj boji i zelenim listovima
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvod!


Ukulele Mahalo SMILE

Tražite savršen poklon za svoje dijete? Želite nešto posebno, jedinstveno, nešto što će izmamiti osmijeh na lice i donijeti radost svaki dan? Predstavljamo vam tim povodom Mahalo ukulele – havajski instrument koji će osvojiti srce vašeg djeteta i otvoriti vrata u svijet muzike.

Mahalo SMILE serija ukulela dostupna je u prekrasnim bojama – poput ružičaste, žute, plave – koje odišu veseljem i pozitivnom energijom. Bez obzira koju boju vaše dijete odabere, ovaj ukulele će biti izraz njihove ličnosti i stila. Ovaj instrument nije samo sredstvo za sviranje, već i pravi modni dodatak!

Mašinice sa zupčanicima omogućavaju iznimno lako i precizno štimanje. Dijete će uživati u sviranju bez frustracija i uvijek imati savršeno podešen instrument, a dolazi sa futrolom, što ga čini savršenim za nošenje bilo gdje. Bilo da je to časovi muzike, druženje s prijateljima ili porodična okupljanja, ovaj ukulele će biti spreman za svirku kad god to poželite. Muzika je univerzalni jezik radosti i ljubavi. Darujte svoje dijete instrumentom koji će probuditi njihovu kreativnost, razvijati njihove talente i stvarati nezaboravne uspomene.

Uz izraz stila, idealan je poklon za djevojčice i dječake koje žele nešto više od običnog poklona – žele instrument koji će im pružiti radost i omogućiti izražavanje kroz muziku.

Pokloni za djecu ne moraju biti samo igračke – oni mogu postati jedan potpuno novi život i ljubav što se sakriti ne može.

Magaza kolekcija muzičkih instrumenata, ukulele, za djecu
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvode!


Oprema za ukulele (poklon set) žice, trzalice, štimer i dr.

Mahalo je poznat po svojoj kvaliteti i pouzdanosti. Svaka stavka u ovom setu pažljivo je odabrana kako bi osigurala vrhunsko iskustvo sviranja. Od štimera do trzalica, sve je dizajnirano da traje i pruži najbolje performanse.

Ovaj set sadrži sve što je potrebno za početak muzičkog putovanja. Mahalo štimer, plastične žice, trzalice, vodič za sviranje, video za download i e-knjiga, te set naljepnica – sve je tu kako bi vaše dijete imalo sve potrebne alate za sviranje.

Uz detaljan vodič za sviranje i video tutorial, vaše dijete će lako naučiti osnove sviranja ukulelea. Ove lekcije su dizajnirane da budu zabavne i lako razumljive, što će potaknuti vaše dijete da istražuje svijet muzike sa osmijehom.

Set dolazi u prepoznatljivim bojama brenda Mahalo, što ga čini vizualno privlačnim i zabavnim, a dar koji donosi veselje i entuzijazam postat će još od trenutka kada ga vaše dijete prvi put ugleda.

Bez obzira da li je vaše dijete već pokazalo interes za muziku ili tek započinje svoje muzičko putovanje, ovaj set je savršen izbor. Sveobuhvatna oprema i edukativni materijali olakšavaju učenje i čine ga izuzetno ugodnim.

Mahalo ukulele poklon set nije samo alat za učenje muzike, rekli bismo da je to ulaznica u svijet mašte, kreativnosti i beskrajne radosti. Darujte svom djetetu nešto posebno, nešto što će ih inspirisati i motivisati da istražuju svoje talente.

Putovanje počinje s osmijehom, a savršeni pokloni za djecu s onim najljepšim odabirom.

Magaza muzička kolekcija, Mahalo oprema za ukulele (poklon set), štimer, trzalice, vodič za sviranje instrumenta, e-kniiga
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvod!


Naša kolekcija se sastoji od šarolike ponude ukulela koje će vas oduševiti, a
na vama je samo da potražite dizajn koji bi oduševio vašeg dječaka ili djevojčicu.
Ukulele možete pronaći ovdje ili klikom na fotografiju ispod, a mi smo sigurni da će ovakvi pokloni za djecu ostati dugo nešto najbolje što ste im poklonili. Neka vaše ideje za poklone za djecu uvijek odišu onim najvažnijim – ljubavlju.

Magaza kolekcija muzičkih instrumenata za djecu, Mahalo ukulele crno,žuto smile, bijelo
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvode!


Gitare

Gitara je instrument koji potiče djecu na kreativno izražavanje. Sviranje gitare omogućava djeci da stvaraju vlastitu muziku, izražavaju svoje emocije i razvijaju svoju maštu. Kroz eksperimentisanje sa zvukovima i akordima, djeca razvijaju osjećaj za kreativnost i inovativnost.

Sviranje gitare zahtijeva koordinaciju između ruku i očiju, kao i razumijevanje muzikalnih nota i ritmova. Ovaj proces potiče razvoj fine motorike i jača kognitivne vještine poput koncentracije, pamćenja i logičkog razmišljanja.

Muzika ima moć da dodirne srca i duše, a djeca koja sviraju gitaru često pronalaze način da izraze svoje emocije, što im pomaže u boljem razumijevanju i upravljanju vlastitim osjećanjima. Takođe, sviranje gitare može biti društvena aktivnost, omogućujući djeci da sviraju zajedno s prijateljima, čime razvijaju socijalne vještine i osjećaj pripadnosti.

Učenje sviranja gitare može biti izazovno, ali kada dijete savlada nove akorde ili pjesme, osjećaj postignuća i ponosa je neprocjenjiv, a baš ovo iskustvo jača samopouzdanje i potiče djecu da se suočavaju s novim izazovima s većom odlučnošću.

Kroz sviranje gitare, djeca imaju priliku upoznati se s različitim muzičkim žanrovima i kulturnim tradicijama. Ovo proširuje njihove horizonte i razvija svijest o raznolikosti i bogatstvu različitih kultura, a osim toga, gitara pruža beskonačne sate zabave i opuštanja. Sviranje omiljenih pjesama ili stvaranje novih melodija može biti savršen način za opuštanje nakon napornog dana, pružajući djeci siguran i pozitivan izlaz za njihovu energiju i kreativnost. Kao instrument koji je relativno lagan i prenosiv, idealan je za djecu, a mogu je vrlo lako ponijeti sa sobom na izlete, kampove ili jednostavno uživati u sviranju kod kuće.

Odabirom gitare kao poklona za djecu, darujete im ne samo instrument već i priliku za lični rast, razvoj i beskonačne trenutke radosti. Gitare su pokloni za djecu koji donose osmijehe, stvaraju uspomene i otvaraju vrata u čarobni svijet muzike.

Magaza kolekcija muzičkih instrumenata, Valencia gitare
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvode!


Valencia klasična gitara VC103 PKS (veličina 3/4)

U potrazi ste za savršenim poklonom koji će obradovati vaše dijete i inspirisati ga da otkrije svoj muzički talenat? Predstavljamo vam Valencia klasičnu gitaru VC103 PKS – savršen spoj kvalitete, pristupačnosti i estetske privlačnosti. Pokloni za djecu nisu samo materijalne stvari - oni su investicije u njihovu budućnost i snove.

Uronite zajedno u svijet muzike s Valenciom – školskim modelom gitare koji će očarati kako početnike tako i iskusnije muzičare u potrazi za budžetnim instrumentom jedinstvene boje, jer Valencia gitare predstavljaju savršen spoj investicije i kvaliteta, čineći ih izvanrednim izborom za svaki rođendan ili posebnu priliku.

Naš model VC103, dio Series 100, dolazi s plastičnim žicama i klasičnim oblikom tijela, savršeno prilagođenim za svaki stil sviranja. Veličina 3/4 idealna je za mlađe svirače ili one koji preferiraju kompaktniji instrument, a ova gitara ne samo da pruža fantastičan zvuk već i inspiriše svojim izgledom, motivišući svakog mladog muzičara da istraži svijet melodija.

Valencia gitare su pravi pokloni za djecu, koji unose radost i strast prema muzici u svakodnevni život. Svaka nota koju će odsvirati bit će ispunjena ljubavlju i emocijama, stvarajući uspomene koje će trajati cijeli život. 

Uz svoju izvanrednu funkcionalnost i estetski privlačan dizajn, Valencia gitare su pažljivo izrađene kako bi osigurale dugotrajnost i izdržljivost. Svaki detalj je pažljivo odabran, od kvalitete materijala do precizne izrade, kako bi se osigurala vrhunska izvedba i dugotrajan užitak u sviranju. Ove gitare su savršene za sve uzraste, omogućujući svakom djetetu da izrazi svoju ljubav prema muzici na najbolji mogući način.

Naši pokloni za djecu nisu samo obični darovi, već prava prilika da započnete muzičku avanturu. Neka Valencia gitare budu vaš izbor za svaki poseban trenutak, darujući ljubav i radost kroz melodije koje će trajati zauvijek.

Dajte svom djetetu priliku da istraži svijet muzike i razvije svoje talente s ovim izuzetnim instrumentom. Bez obzira na prigodu, Valencia gitare su savršen poklon koji će vašem djetetu pružiti neizmjernu sreću i zadovoljstvo. Odaberite kvalitet i emociju – odaberite Valencia gitare.

Magaza kolekcija muzičkih instrumenata, klasična gitara Valencia CV103 PKS u pink boji
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvod!


Valencia klasična gitara VC204 Antique Natural Satin

Pripremite se za inspirativno putovanje u svijet muzike s našim školskim modelom gitare, savršenim za početnike, ali i iskusnije muzičare koji traže kvalitetan i budžetni instrument. Valencia gitare predstavljaju savršen omjer investicije i kvalitete, čineći ih neodoljivim izborom za svaki rođendan ili posebnu priliku.

Valencia gitare su pažljivo izrađene s posebnom pažnjom na detalje, kako bi osigurale izvanrednu izdržljivost i dugotrajnost. Svaka gitara iz modela VC204 dolazi u prekrasnoj Antique Natural Satin boji, koja ne samo da pruža estetski užitak već i inspiriše svakog muzičara da izrazi svoju kreativnost. Klasičan oblik tijela i savršene dimenzije omogućuju udobno sviranje i izvrsnu akustiku, čineći ove gitare idealnim za sve uzraste.

Mjerilo od 650 mm (25 5/8 ”) i širina matice od 52 mm (2 1/16 ”) osiguravaju udobno sviranje i izvrsnu akustiku. Težina gitare s pakovanjem iznosi cca. 2,5 kg, što je čini laganom za rukovanje i transport.

Odaberite kvalitetu, eleganciju i emociju s Valencia gitare. Ovi izvanredni pokloni za djecu omogućit će vašim najmilijima da započnu svoju muzičku avanturu s najboljim mogućim instrumentom. Valencia gitare je vaš izbor za svaki poseban trenutak, jer nekad je tradicija baš ono što nam je potrebno. 

Magaza muzička kolekcija, muzički instrument Valencia klasična gitara u natural boji
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvod!


Spajalice (bookmark) u obliku muzičkih instrumenata

Set od četiri spajalice u obliku električnih gitara, klavirske tipke, violinskog ključa, violine, te u obliku lika Mozart-a, savršene su za one koji žele unijeti dašak originalnosti u svoju svakodnevnicu. Ovaj čarobni set nije samo funkcionalan, već i inspirativan, jer svaka spajalica može služiti kao bookmark, pružajući vašim najdražima užitak čitanja uz istovremeni dodir umjetnosti.

Za sve male i velike muzičke entuzijaste, naši pokloni za djecu su prava radost u svijetu sitnica. Ove spajalice posebno su zanimljive za pijaniste, violiniste i ljubitelje duvačkih instrumenata, koji će s ljubavlju koristiti ove spajalice kao znak pažnje i podrške svojoj strasti. Uključujući i motive iz djela Mozarta, ovaj set inspiriše na kreativnost i strast prema muzici.

Naši pokloni za djecu nisu samo obični predmeti, već prava mala umjetnička djela koja dolaze u elegantnom pakovanju, kao što je prikazano na fotografiji. Svaka spajalica dimenzija 20*25 mm savršeno se uklapa u bilo koju bilježnicu ili knjigu, dodajući dašak elegancije i kreativnosti.

Odaberite najbolje poklone za djecu, one koji odišu ljubavlju i emocijom. Neka vaši darovi budu nezaboravni, a vaši najmiliji osjete koliko su posebni.

Magaza muzička kolekcija, spajalice (bookmarks) električna gitara, klavirske tipke, violinski ključ, violina, Mozart, duvački instrumenti
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvode!


Blok flauta

Flauta je jedan od najlakših instrumenata za početak učenja muzike. Njena jednostavna konstrukcija i osnovni principi sviranja omogućuju djeci da brzo usvoje osnovne tehnike i počnu stvarati melodije.

Učenje flaute može poslužiti kao odlična osnova za učenje drugih instrumenata. Pomaže djeci da razviju čitanje nota, osjećaj za ritam i koordinaciju prstiju, što su ključne vještine za svaki muzički instrument. Studije su pokazale da sviranje muzičkog instrumenta, uključujući flautu, stimuliše različite dijelove mozga, poboljšavajući kognitivne funkcije, pamćenje i kreativnost.

Kroz sviranje, djeca mogu izraziti svoje osjećaje, što je važno za njihov emocionalni razvoj i dobrobit, a konkretno uz flautu, poboljšat će kontrolu disanja i jačati plućni kapacitet, što je korisno za opšte zdravlje.

Kako rastu i razvijaju se, mogu prelaziti na složenije tehnike i repertoare, čineći flautu dugoročnim izvorom uživanja i kreativnosti. S njom, djeca ne samo da uče svirati instrument, već stiču vještine i iskustva koja će im koristiti cijeli život. Odaberite flautu kao poklon i otvorite vrata svijetu muzike i beskrajnih mogućnosti za vaše dijete.

Blok flauta ABC Latino

ABC Latino blok flauta je školski model, idealan za djecu i početnike. Njena jednostavna konstrukcija omogućava brzo učenje osnovnih tehnika sviranja, pružajući djeci priliku da brzo postanu samouvjereni u stvaranju melodija. Njemački sistem flautu čini lako razumljivom i prilagođenom za početnike, što je čini savršenom za školske muzičke programe i individualno učenje.

Kroz učenje nota i ritma, djeca razvijaju kognitivne vještine koje su korisne i u drugim aspektima njihovog obrazovanja. Kontrola disanja potrebna za sviranje flaute pomaže u jačanju plućnog kapaciteta i ukupne fizičke izdržljivosti, dok precizna kontrola prstiju doprinosi razvoju fine motorike.

ABC Latino blok flauta je lagana i prenosiva, što omogućava djeci da je nose sa sobom i vježbaju gdje god žele, a stiže u boji slonovače. Plastična futrola koja dolazi s flautom pruža dodatnu zaštitu i jednostavno skladištenje. Izrađena je od kvalitetnih materijala koji osiguravaju dugotrajnost, čineći je dugoročnim izvorom radosti i učenja.

Neka vaši pokloni za djecu budu inspirativni i edukativni, a mi vam nudimo najbolje rješenje za to. 

Magaza kolekcija muzičkih instrumenata, blok flauta
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvod!


Blok flauta Yamaha YRS-20 Soprano (zelena, roza i plava)

Unesite veselje i muziku u živote svojih mališana s prozirnom blok flautom Yamaha YRS-20 GP Soprano, dostupnom u tri živahne boje – roza/pink, zelenoj i plavoj. Ova flauta je pravi instrument, a ne igračka, te predstavlja savršen spoj kvalitete, funkcionalnosti i zabave, čineći je idealnim poklonom za djecu.

Yamaha YRS-20 GP blok flauta izrađena je od visokokvalitetne ABS smole, koja osigurava vrhunsko podešavanje, prekrasan ton i veliku izdržljivost. Zahvaljujući svojoj transparentnoj i veseloj boji, flauta nije samo zabavna za gledanje, već pruža i bogat, pun zvuk, omogućujući djeci da lako sviraju i uživaju u muzici. Njena izdržljivost čini je savršenom za svakodnevno vježbanje i korištenje, osiguravajući dugotrajan izvor radosti i učenja.

Jedna od glavnih prednosti Yamaha YRS-20 GP flauta je njihov šareni izgled. Bilo da vaša djeca odaberu roza/pink, zelenu ili plavu verziju, flauta će ih vizualno privući i motivisati na redovno vježbanje. Ovaj instrument čini rutinsko vježbanje zabavnim i interesantnim, pomažući djeci da razviju ljubav prema muzici od najranije dobi.

Njena kompaktna veličina čini je praktičnom za svakodnevno korištenje, bilo kod kuće, u školi ili na putu.

Prozirna blok flauta Yamaha YRS-20 GP Soprano, dostupna u roza/pink, zelenoj i plavoj boji, savršen je izbor za poklone za djecu. Ovaj instrument nudi idealan spoj kvalitete, funkcionalnosti i zabave, omogućavajući djeci da se razvijaju kroz muziku na zabavan i inspirativan način.

Magaza kolekcija muzičkih instrumenata, roza blok flauta Yamaha, za djecu
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvode!


Muzička izdanja za djecu

CD izdanja su izvrstan poklon za djecu iz više razloga. Prvo, omogućavaju im da istražuju i prepliću različite muzičke žanrove, stvarajući bogatu i raznoliku muzičku kolekciju. Bez obzira da li su ljubitelji pop-a, rock-a, jazz-a, klasične muzike, etno muzike ili sevdaha, CD izdanja nude nešto za svakoga.

Posebno izdvajamo kompilacije i izdanja u poklon setovima. Ova izdanja omogućuju djeci da otkriju čitave kolekcije pjesama i izvođača, pružajući im priliku da prodube svoje muzičke interese i razumijevanje. Kompilacije često uključuju najveće hitove i najpoznatije pjesme, što ih čini idealnim za uvod u novi žanr ili izvođača.

Razloga za odabir ovakvih poklona za djecu kao što su CD izdanja je mnogo. Baš oni omogućuju djeci da upoznaju razne muzičke stilove i kulture, proširujući njihove horizonte i muzičko znanje. Pored digitalne muzike, posjedovanje fizičkog CD-a može biti posebno i nostalgično iskustvo, pružajući opipljiv dokaz njihove ljubavi prema muzici.
CD izdanja i poklon setovi mogu postati dio kolekcije koju djeca mogu graditi i čuvati kroz godine, stvarajući trajne uspomene.

Magaza muzička izdanja za djecu, pjesme za djecu
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvode!


Razni izvođači - 50 originalnih pjesama Veliki hitovi za djecu (3CD)

Nema boljeg načina da izrazite svoju ljubav i pažnju nego poklonom koji inspiriše. Kompilacija "Veliki hitovi za djecu" predstavlja pravu muzičku avanturu koja će vaše najmlađe povesti kroz svijet melodija. Zamislite radost na licima vaše djece dok slušaju hitove poput "Ja sam za ples" Novih fosila, "Zeko i potočić" Zdenke Vučković ili "Sve bi seke ljubile mornare" Magazina. Svaka nota, svaki stih, ispunjeni su ljubavlju i emocijom, stvarajući uspomene koje će trajati cijeli život.

Ova trostruka CD kolekcija je pravi dragulj među poklonima za djecu, donoseći najljepše pjesme koje su uveseljavale generacije. Od hitova iz 80-ih i 90-ih do današnjih aktualnih pjesama, svaki CD je pažljivo odabran kako bi razveselio vaše mališane i vratio osmijehe na njihova lica.

Bez obzira tražite li poklone za djecu za rođendan, posebnu priliku ili jednostavno želite obradovati svoje mališane, "Veliki hitovi za djecu" su savršen izbor. Na prva dva CD-a nalaze se svevremenski hitovi koji su oduvijek bili sastavni dio odrastanja mnoge djece. Pjesme kao što su "Mala djevojčica (tata, kupi mi auto)" Ive Robića i Zdenke Vučković, "Bila mama kukunka, bio tata taranta" Bijelog dugmeta i "Rođendanska" Lorene Ljepotić i Malog zbora OŠ Antuna Čolnića donose veselje i nostalgiju.

S kompilacijom "Veliki hitovi za djecu", vaši mališani će se kroz pjesme povezati s vama, roditeljima, te stvoriti nove uspomene. Ova kolekcija pjesama omogućava zajedničko pjevanje, ples i uživanje, stvarajući toplu i veselu atmosferu u vašem domu. Podsjetite se na svoje djetinjstvo uz pjesme kao što su "Bube u glavi" Tajči, "Kokolo" Magazina i "Džuli" Daniela Popovića, i podijelite te posebne trenutke s vašom djecom, jer pokloni za djecu mogu biti baš sve što poželite.

Neka vaši pokloni za djecu budu nezaboravni, puni emocija i ljubavi, baš kao što su to i pjesme na ovoj prekrasnoj kompilaciji.

Magaza muzička kolekcija CD 50 originalnih pjesama za djecu, razni izvođači
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvod!


Zeko i potočić - Razni izvođači (CD)

CD "Zeko i potočić" donosi omiljene dječje pjesme koje su generacijama unazad uveseljavale najmlađe, a sada i vaša djeca mogu uživati u njima. Kroz pjesme koje slave prirodu, prijateljstvo i bezbrižno djetinjstvo, ovaj CD je pravi izvor radosti.

Pjesme koje se nalaze na ovom CD muzičkom izdanju, odavno su postale neizostavan dio djetinjstva. Njihove vedre melodije i jednostavni tekstovi ne samo da zabavljaju, već i prenose važne poruke o ljubavi prema prirodi i prijateljstvu.

"Zeko i potočić" nije samo kolekcija pjesama, već i prilika da djeca nauče o svijetu koji ih okružuje kroz muziku koja budi maštu i kreativnost. Bilo da tražite poklon za rođendan, praznike ili želite obradovati svoje mališane bez posebnog povoda, ovaj CD je savršen izbor.

Uz melodije koje svi prepoznajemo, "Zeko i potočić" će stvoriti nezaboravne trenutke slušanja i pjevanja, okupljajući cijelu porodicu u toploj i veseljoj atmosferi. Pokloni za djecu ne moraju biti samo igračke – uz ovaj CD, darujete im uspomene koje će nositi sa sobom cijeli život.

Magaza muzička kolekcija, CD izdanje pjesama za djecu, Zeko i potočić
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvod!


Poklanjanje ovih instrumenata
 ili muzičkih izdanja, otvara djeci vrata u svijet muzike, pruža im priliku da razviju kreativnost i stvore uspomene koje će trajati cijeli život. Ovi pokloni nisu obični – putem njih djeca se izražavaju, zabavljaju i uče.

Za još više ideja o savršenim poklonima, svakako pročitajte i drugi dio našeg bloga, gdje vam predstavljamo unikatne proizvode iz 'Dino Merlin' kolekcije.

Povezani artikli

Podijelite članak s prijateljima


Možda bi vas zanimalo

loading ...