Dostava diljem svijeta - Worldwide shipping

Slanje istog dana - Same day shipping

Muzika

Razveselite svoje najmlađe pomno odabranim poklonima i sadržajima

05.02.2021.

Svakodnevno negdje iza kulisa fasade na adresi Veliki ćurčiluk 20 cvjetaju ideje o tome kako učiniti vašu i našu Magazu iskustvom kojem se želite vratiti. Ovog puta, inspirisani našim najmlađim posjetiocima i u želji da svoje mališane razveselite pomno odabranim poklonima i kvalitetnim edukativnim sadržajima, predstavljamo vam dječiji kutak svijeta Magaze.

Muzički instrumenti za djecu

Oni koji su nas posjetili sigurno znaju da je jedan od zaštitnih znakova našeg enterija Schoenhut klavir za djecu, koji je omiljena zabava svim našim najmlađim posjetiocima i na njemu su do sada odsvirane mnogobrojne klavirske teme i improvizacije naših stalnih posjetilaca i kupaca, ali i slučajnih prolaznika.

Osim prepoznatljivog jedinstvenog klavira za djecu iz porodice Schoenhut, u svijetu Magaze pronađite šaroliki izbor muzičkih instrumenata za djecu od kojih posebno izdvajamo melodike u dvije različite boje, a ne možemo da ne spomenemo instrument ukulele u razigranim bojama i neodoljivim motivima, koji, iako predstavlja pravi instrument za odrasle, zbog svoje kompaktnosti, veličine i izrazito lijepog dizajna vrlo često osvaja srca mališana i zauzima ulogu njihove prve gitare. 

 

Muzika za djecu

Naša pomno odabrana selekcija muzike za djecu provest će vaše najmlađe kroz muzički svijet i upoznati ih s najvećim dječjim hitovima, a one malo starije podsjetit će na njihovo djetinjstvo i vratiti ih u neke bezbrižnije dane. Od hitova koji su uveseljavali djecu 80-ih i 90-ih godina do današnjih aktualnih, kompilacije muzike za djecu sadrže pomno odabrane pjesme koje će razveseliti vaše mališane. 

Otkrijte selekciju muzike za djecu u svijetu Magaze:

Bez obzira na razdoblje nastanka, riječ je o ultimativnim hitovima koji se prenose iz generaciju na generaciju, živi su i danas te su oduvijek bili sastavni dio odrastanja mnoge djece.
 

Callan For Kids - engleski po najbržoj metodi za učenje engleskog jezika

 

Callan for Kids program djeci pruža iskustvo konstantnog slušanja i govora u dinamičnom okruženju, koje vodi do toga da na kraju programa djeca savladaju engleski jezik na način da mogu komunicirati tečno, sa samopouzdanjem i lahkoćom.

Više informacija vas čeka na ovom linku: https://magaza.com.ba/bs/callan ili nas kontaktirajte za probni čas po najbržoj metodi za učenje engleskog jezika za djecu i odrasle!

 

Pokloni za djecu

Nedostaje vam ideja za poklone? Osim već spomenutih dječijih instrumenata, bogate selekcije muzičkih CD-ova, te Callan for Kids programa za učenje engleskog jezika po Callan metodi, izdvajamo još i neodoljive i originalne poklon proizvode poput:

T-shirt (majica) za djecu iz Dino Merlin kolekcije

Poklon set Little Tenor 

Ukoliko se odlučite za kupovinu u shop-u ili online kupovinu putem našeg web shop-a, znajte da vaše poklone možemo spremiti u jedinstveno Magaza poklon pakovanje, jer svaki poklon zaslužuje posebno kreirano i lijepo ruho. 

Posjetite nas od ponedjeljka do subote od 10:00 - 20:00 ili poklon naručite na našem web shop-u 24/7.

Povezani artikli

Podijelite članak s prijateljima


Možda bi vas zanimalo

loading ...