Dostava diljem svijeta - Worldwide shipping

Slanje istog dana - Same day shipping

Pokloni

Romantični pokloni inspirisani emotivnim stihovima Dine Merlina

08.05.2024.

Kojim romantičnim poklonima biste iznenadili voljenu osobu?

Ako bi vas neko pitao koji su to emotivni stihovi koje biste posvetili voljenoj osobi, među njima bi se sasvim sigurno kod mnogih našle i svima poznate riječi “Sve dok te bude imalo, ja se ne plašim nimalo”, a nije ni čudo, jer Dino Merlin je baš njima, čini se, otkrio tajnu koja se godinama skrivala u srcima svih nas. 

Srca svoje “volim te” skrivaju duboko, poput školjki, pa zašto gubiti vrijeme kad možemo odmah preći na djela? Savršeni romantični pokloni imaju moć izgovoriti ljubav dovoljno glasno da nadjačaju sve riječi ovog svijeta, ali baš zbog toga, njih je ponekad teško pronaći. 

Ipak, šta ako su ti romantični pokloni možda sve vrijeme zapravo bili tu - nadohvat ruke?

“Pruži mi ruku i ja ću naći ugao pod kojim ću te vidjeti”, kaže Dino Merlin, pa pustimo onda da nas baš jedan od najvećih romantičara ovog perioda i njegovi emotivni stihovi vode na najvažnijem životnom putu. 

Mi znamo “kako se piše ljubav”, a da li je to kao jedna ili pak dvije riječi, odgovor ćete pronaći negdje na znakovima pored tog puta, a Dino Merlin i njegovi emotivni stihovi upakovani u romantične poklone bit će vaša najbolja zvijezda vodilja.

Pokazati voljenoj osobi ljubav važno je svaki dan, a šta ako to možete učiniti već s prvom jutarnjom kafom? 

Dobro je kad u životu nekoga voliš, neko te voli, ali je najbolje kad u životu imaš nekog s kim možeš ovako da šutiš, Merlinovi su stihovi koje ste sigurno čitajući počeli pjevušiti u ritmu poznate melodije.

Za iskazivanje ljubavi nije potrebno mnogo riječi ako su u to uključeni emotivni stihovi umjetnika kao što je Dino Merlin. Omiljeni napitak pripremljen u dvije porculanske šolje iz kolekcije "Dobro je kad u životu nekoga voliš, neko te voli", uz njegov potpis, izvrstan su odabir i ideja za romantični poklon kojem će se i on i ona obradovati.

Jedna šolja je šarenog printa (color), dok je druga crno-zlatnog printa (gold), zbog čega ćete vi i vaša polovina poželjeti da jutarnja kafa traje što duže.

Set od dvije porculanske šolje i poklon-kutija ''Dobro je kad u životu nekoga voliš, neko te voli''

Set od dvije bijele porulanske šolje sa stihom 'Dobro je kad u životu nekoga voliš, neko te voli' iz Dino Merlin kolekcije, uz crnu poklon-kutiju s potpisom Dine Merlina. Jedna sa stihom u boji gold, a druga sa šarenim slovima, na ljubičastoj podlozi i uz čestitku s kovertom 'Dobro je kad u životu...'
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvod!

U želji da voljenoj osobi iskažete ljubav, ponekad vam se čini da romantični pokloni, koliko god bili bogati, djeluje da nisu potpuni.

Emotivni stihovi “I ja imam tebe, ružo moja”, umjetnika kao što je Dino Merlin, prikazani kroz istoimeni poklon set, osvojit će vas i vašu voljenu osobu na prvi pogled, a srebrna narukvica s rose gold pozlatom, bit će savršen detalj za svaku priliku. 

Višenamjenska i inspirativna sveska u sebi krije stihove poput "Počnimo ponovo ispočetka", a kako to učiniti nego s prefinjenom grafitnom olovkom uz potpis muzičara kao što je Dino Merlin. 

Svi romantični pokloni zaslužuju svoja posebna ukrasna pakovanja, a u nastavku pogledajte šta sve sadrži ova kolekcija.

Poklon (set) kolekcija ''I ja imam tebe, ružo moja''

Dino Merlin poklon set kolecija 'I ja imam tebe, ružo moja': narukvica 'I ja imam tebe, ružo moja' od srebra s rose gold pozlatom i crnim elegantnim poklon pakovanjem za nakit, Jumbo crna grafitna olovka s potpisom 'Dino Merlin',  sveska u crnoj boji sa stihom i dizajnom 'I ja imam tebe, ružo moja', ukrasno crno poklon pakovanje s vrpcom na bijeloj pozadini i s crvenom ružom.
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvod!

“Nešto lijepo treba da se desi”, a kako ostaviti trag u sjećanjima drugih za važne i lijepe događaje, nego uz čestitke kroz koje se prožimaju najljepši Merlinovi emotivni stihovi.

“Kako da ti kažem koliko mi značiš”, ne mora biti pitanje koje će vam stvarati glavobolju, jer romantični pokloni sada uz čestitku mogu imati potpuni smisao

Kažu da numere velikih umjetnika, među kojima svoje mjesto nalazi i Dino Merlin, u sebi kriju sve najdublje poruke ljubavi, a među mnoštvom preporučenih čestitki, sigurno će se naći i neka koja odgovara vašoj posebnoj prilici. 

Čestitke iz Dino Merlin kolekcije

Dino Merlin bijele čestitke s kovertom i stihovima 'Kako se piše ljubav', 'Furaj mali', 'Dobro je kad u životu...', 'Laku noć, moja mala barbiko', 'Mi smo ljubav što se sakriti ne može'
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvod!


Kliknite i pogledajte video kolekcije 'Kako se piše ljubav'


“Na isti te način osjećam kao prvi put kad si me dotakla”, autentični su emotivni stihovi puni ljubavi, koji odišu posebnošću sami po sebi, ali šta ako sada svojoj polovini ovakvu jednu poruku možete i pokloniti?

Romantični pokloni u vidu ručno rađenog nakita uvijek su u modi, a ako je u pitanju narukvica koja u sebi sadrži poruku "Uvijek si bila posebna", personalizovane poklone podići će na viši nivo, a zadovoljstvo i osjećaj sreće bit će zagarantovani.

Sve to dolazi uz originalni potpis Dino Merlin, koji je ugraviran na poleđini narukvice, a duboku emociju podržat će sam privjesak od rodiranog srebra na koncu. 

Nakon zanimljive kombinacije plave i ljubičaste boje i ovog poklona, vaša polovina će biti posebna gdje god se pojavi i zbog samog nakita.

Narukvica ''Uvijek si bila posebna''

Narukvice 'Uvijek si bila posebna' od srebra iz Dino Merlin kolekcije u dvije varijante, s koncem u ljubičasto-plavoj boji na ogledalu i s roza ružom.
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvod!

Kažu da pokloniti nekome ogrlicu znači da ćete uvijek biti blizu njegovog srca, a ako će ona na sebi nositi poruku koju prikazuju najljepši emotivni stihovi “Kako da ti kažem koliko mi značiš”, vaše mjesto ostat će zagarantovano tamo gdje emocije bivaju najglasnije. 

Romantični pokloni su i te kako važni, a ovaj elegantni ručni rad, predstavljen kroz sentimentalnu srebrnu ogrlicu s rose gold pozlatom, na poleđini privjeska u obliku srca nosi i potpis Dine Merlina. 

Šta je još potrebno da oduševite svoju ljepšu polovinu?

Ogrlica ''Kako da ti kažem koliko mi značiš''

Dino Merlin ogrlica s privjeskom u obliku srca ''Kako da ti kazem koliko mi značiš'' srebro s pozlatom
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvod!

Romantični pokloni mogu nekad biti i jednostavni, a koji je bolji primjer za to nego maska za mobilni telefon s posebno dizajniranim porukama za vašu omiljenu osobu. 

Emotivni stihovi u sebi uvijek nose posebnu inspiraciju, pa zato, svjesni te činjenice, na zaštitnoj, ali i estetskoj maski za mobilni telefon, kojom ćete oduševiti svoju dragu osobu, sada možete izabrati sami svoje stihove. 

Stihovi poput “Mi smo ljubav što se sakriti ne može” ili jednostavno “Furaj mali”, koje nam je kroz svoje numere podario Dino Merlin, mogu biti uvijek uz vas i vašu omiljenu osobu, kao motivacija ili prosto – svakodnevni podsjetnik ljubavi.

Maska za telefon ''Mi smo ljubav što se sakriti ne može''

Dino Merlin maska za telefon crna i prozirna sa stihom 'Mi smo ljubav što se sakriti ne može'
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvod!

Detalji koji se kriju unutar vašeg doma najbolje govore o vašem stilu, a vašim voljenim osobama baš oni mogu pružati dodatnu sigurnost.

Romantični stihovi “Sve dok te bude imalo, ja se ne plašim nimalo” u ovom slučaju dobijaju puno dublji smisao, a vaš zajednički ili pak dom vaše voljene osobe s dekorativnim jastucima koje krase citati numera muzičara kao što je Dino Merlin, dobit će novi sjaj i pružiti toplinu kojoj je nemoguće odoljeti

Kako sama Merlinova pjesma kaže “Lijepa riječ – to je dar. Iskren govor – to je dar. Pogled blagi – to je dar. Prava ljubav – to je dar”, tako i svi romantični pokloni, kao što je i ovaj dekorativni jastuk, mogu predstavljati nit koja će povezati u isto vrijeme ljubav, dar, emociju i stil.

Dekorativni jastuk ''Sve dok te bude imalo, ja se ne plašim nimalo''

Dino Merlin dekorativni ukrasni jastuk sa stihom 'Sve dok te bude imalo, ja se ne plašim nimalo'
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvod!

Od porculanskih šolja do ogrlica, od maski za telefone do dekorativnih jastuka, svaki komad nosi sa sobom notu intimnosti i dubokog povezivanja, a sve to uz poljubac elegancije

Romantični pokloni, zapravo, ne samo da su savršen način za izražavanje ljubavi prema voljenoj osobi, već su pokazatelj povezanosti i pažnje, a sada imate priliku ušetati sa svojom voljenom osobom u kraljevstvo emocija, na čijem tronu su Merlinovi stihovi.

Ljubav je kad sve o tebi znam, a u ovim poklonima riječi postaju stvarnost, a emocije konačno postaju opipljive.

Povezani artikli

Podijelite članak s prijateljima


Možda bi vas zanimalo

loading ...