Dostava diljem svijeta - Worldwide shipping

Slanje istog dana - Same day shipping

Pokloni

Unikatni pokloni za nju i njega iz 'Dino Merlin' kolekcije

11.05.2024.

U potrazi ste za unikatnim poklonima za nju i njega?
Na pravom ste mjestu, jer proizvodi iz Dino Merlin kolekcije su baš ono što ste tražili!

Kako se piše ljubav, da li kao jedna riječ ili su to uvijek barem dvije najmanje, Dino Merlin, glas duše kako ga mnogi opisuju, postavio je ovo pitanje još prije dvije decenije u jednoj od svojih najpopularnijih pjesama “Supermen”

Sigurni smo da bi i superheroj pred ljubavi koju osjećamo prema nekome ostao nijem, ali šta ako nam u tim trenucima riječi zapravo nisu ni potrebne?

Poklon je tajni jezik srca koji govori ono što se riječima ne može izraziti, a unikatnim poklonima, kojim obradujemo voljenu osobu, taj jezik postaje najljepši i najjasniji.

Pokazati voljenoj osobi da je posebna može ustvari biti vrlo jednostavno, jer čuvena formula ljubavi, koju su pokušali dokučiti i najveći književnici u historiji, možda se krije baš tu negdje među Merlinovim stihovima, a Dino Merlin kolekcija zasigurno će vam osvijetliti put ka njoj. 

Jesu li ti pokazatelji ljubavi pokloni za nju i njega, najljepši ljubavni stihovi ili pak sve u jednom, Dino Merlin nam je zapravo sasvim jednostavno objasnio tu formulu, a unikatni pokloni i čarolija koju će u vama pokrenuti Dino Merlin kolekcija, pokazat će vam da ključ od tog čuda svih čuda u svemiru možete imati baš vi u svojim rukama, samo ako to poželite.

Pokloni za nju

“U svakoj bašti raste po jedna ruža” i u svakom srcu raste samo jedna prava i ona najveća ljubav, a samo takva onda i zaslužuje ogrlicu “I ja imam tebe, ružo moja”

Baš ovi čuveni stihovi za koje nas je zauvijek vezao Dino Merlin, ugravirani su na ručno rađenom nakitu od srebra sa 14-karatnom rose gold pozlatom. 

Dino Merlin kolekcija, te najljepši unikatni pokloni koje ona nudi, zasigurno nikoga ne mogu ostaviti ravnodušnim, a ogrlica, koja će vašoj voljenoj polovini iskazati ona najdublja osjećanja, na svojoj poleđini nosi originalni potpis ovog umjetnika. 

Sve detalje možete saznati u nastavku.

Ogrlica ''I ja imam tebe, ružo moja''

Dino Merlin ogrlica iz kolekcije 'I ja imam tebe, ružo moja' od srebra s rose-gold pozlatom
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvod!


U
nikatni poklon i savršen spoj najljepših pjesama "Ruža", "Kako da ti kažem", "Jedan dan, jedna noć", "Dođi" i "Mi" - sve to nudi Dino Merlin kolekcija u samo jednoj narukvici!

Nakit za svaku priliku, ali za samo za posebne osobe u vašem životu, sastoji se od čak pet privjesaka, pažljivo oblikovanog srebra (rodinirano srebro s rose gold pozlatom), nosi divnu poruku i povezanost s prepoznatljivim stihovima iz pjesama. 

Znamo koliko je teško odabrati najdraže stihove umjetnika kao što je Dino Merlin, zato smo odlučili da vam pomognemo, a više detalja potražite u nastavku:

Narukvica s privjescima (combo)

Dino Merlin narukvica s privjescima 'I ja imam tebe, ružo moja', 'Uvijek si bila posebna', 'Dođi', 'Mi', 'Kako da ti kažem koliko mi značiš', srebro i rose gold pozlata, combo
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvod!


Detalji i ljubav su uvijek u modi, a koji je bolji primjer za to od ručno rađenih naušnica inspirisanih singlom "Dođi"

Mini nakit može biti zapravo veliki znak pažnje, naročito ako takvi kombinovani unikatni pokloni sa sobom nose pečat umjetnika kao što je Dino Merlin. Ukoliko je srebro sa 14-karatnom pozlatom gold ili rose gold vaš način da kažete nekome “Dođi i budi tu”, imamo odlične vijesti za vas i to u više primjeraka, a možete ih pronaći odmah ispod:

Naušnice ''Dođi''

Dino Merlin mini naušnice Dođi srebro s gold pozlatom
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvod!


Dopustite da vaši postupci govore umjesto vas, pa ako tim povodom izaberete
unikatni poklon poput porculanske šolje sa stihom “Uvijek si bila posebna”, budite sigurni da će osmijeh na licu vaše voljene osobe biti zagarantovan. 

Iako “kažu da vrijeme mijenja sve”, sudeći po kvalitetu ove šolje za svakodnevnu upotrebu, zadovoljstvo će biti neizbježno jako dugo, a Dino Merlin i njegova kolekcija postat će jedan od najljepših pokazatelja vaše ljubavi koja nikad ne prestaje.

Porculanska šolja ''Uvijek si bila posebna''

Dino Merlin bijela porculanska šolja s crnim dizajnom stiha 'Uvijek si bila posebna'
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvod!


“Laku noć moja mala barbiko”
su riječi koje mogu pokrenuti čaroliju, a kako drugačije predstaviti ljubav nego “usnama slučajno, ali srcem beskrajno”

Dino Merlin je ovim stihovima zapisao formulu ljubavi, a dekorativni jastuci koji mogu na sebi ponijeti baš te riječi, svakako da bi bili savršen izbor kao unikatni poklon za nju. 

Naposljetku, najljepše snove sanjamo onda kada znamo da smo voljeni i kada volimo.

Dekorativni jastuk ''Laku noć, moja mala barbiko''

Dino Merlin dekorativni/ukrasni jastuk 'Laku noć, moja mala barbiko'
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvod!


Kliknite i pogledajte video kolekcije 'Laku noć, moja mala barbiko'


Pokloni za njega

Unikatni pokloni za njega ne mogu biti pogrešni ako dolaze u obliku maske za telefon koja će ga svakodnevno motivisati da glasno kaže: “Hej, danas sam OK!“

Svaki pogled ka njoj učinit će da tako i ostane, a maska za mobilni telefon koja igra važnu zaštitnu ulogu, ujedno može biti i veoma dekorativna i originalna, te uz potpis kantautora kao što je Dino Merlin, vrlo lako može postati ili učvrstiti i vaš zajednički jezik ljubavi, kao i put do pozitivne energije.

Maska za telefon ''Danas sam OK''

Dino Merlin crna maska za telefon s bijelim printom 'Danas sam OK'
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvod!


Put do medalje zna biti težak, ali ako po njemu koračate s voljenom osobom, uspjeh je neizbježan. Zapravo,
“ljubav je kad sve o tebi znam, a da te volim nastavljam”, kaže Dino Merlin, a s ovom majicom možda možete stići i do najsjajnije medalje. 

Ne zaboravite da unikatni pokloni uvijek nose bezgraničnu ljubav, bezuslovnu podršku i Merlinov potpis. 

Majica ''Idemo dalje sve do medalje''

Dino Merlin muška majica bijela s printom 'Idemo dalje sve do medalje'
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvod!


Furati sredinom
je jedino što dolazi u obzir kada unikatni pokloni dolaze s originalnim i ugraviranim potpisom “Dino Merlin”

Narukvica koja sadrži privjesak od rodiranog/rodiniranog srebra u atraktivnoj kombinaciji crne boje konca bit će sve što mu je potrebno, a čak i da se nađe na onom čuvenom raskršću iz Merlinove pjesme, znat će kojim putem treba da krene. 

Naposljetku, Istanbul i Beč su možda daleko, ali zbog ovog unikatnog poklona, vi ćete mu biti bliže nego ikada.

Narukvica ''Furaj mali''

Dino Merlin narukvica ''Furaj mali'' za muškarce, od srebra
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvod!


Ko jednom doživi čuveni stih
“Bosnom behar probeharao” teško da više ikada može zaboraviti taj osjećaj, a dekorativni poster s bosansko-hercegovačkim i ličnim pečatom umjetnika kao što je Dino Merlin, poslužit će kao podsjetnik na isti gdje god da se nađete.

Miris behara je moguće osjetiti bilo gdje, tome svjedoči Dino Merlin kolekcija, a još kada imate mogućnost raznolikog izbora dizajna postera koji će krasiti vašu kancelariju ili pak dom, unikatni pokloni dobijaju još veću važnost, a proljeće u duši je zagarantovano i u onim najhladnijim danima.

Poster ''Bosnom behar probeharao''

Dino Merlin bijeli dekorativni/ukrasni poster s crnim dizajnom 'Bosnom behar probeharao'
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvod!


“Dobro je kad u životu nekoga voliš, neko te voli”
, kaže Dino Merlin, a ako se ta ljubav predstavi kroz poklon kolekciju inspirisanu pjesmom “Sredinom” i stihom “Furaj mali”, nemoguće je emociju ne iskazati na pravi način. 

U kolekciji koja bi mogla izmamiti osmijeh na lice svakome, nalazi se motivacioni rokovnik za domišljatost, set trzalica za one koji žele nizati tonove i stihove, set naljepnica za dodavanje boja svakom novom danu i najposebnija grafitna olovka koja dolazi s potpisom Dine Merlina

Tražite unikatne poklone? Onda ste na pravom mjestu.

Poklon (set) kolekcija ''Furaj mali''

Dino Merlin poklon set kolekcija ''Furaj mali'', crno poklon pakovanje, rokovnik, sticker sheet/set naljepnica, jumbo grafitna olovka, set trzalica za gitaru ''Furaj mali'' i ''Danas sam OK''
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvod!



Unisex pokloni

Ako biste morali birati neki album ili pjesmu Dine Merlina objavljenih do sada, šta biste izabrali? Ne morate razmišljati, jer Dino Merlin kolekcija nudi vam potpuno iskustvo koje uključuje box set od 11 CD-ova sa svim studijskim albumima grupe Merlin i svim pojedinačnim studijskim albumima Dine Merlina objavljenih do danas.

Od “Kokuznih vremena”, preko “Nešto lijepo treba da se desi”, pa sve do “Hotel Nacional” koji je dospio među TOP 10 najprodavanijih albuma svijeta na Billboard World Albums listi, slušajući svih 11 CD-ova svjedočit ćete vremenu stvaranja dijela najveće bosansko-hercegovačke umjetnosti.

Diskografija Merlin i Dino Merlin box set deluxe (11 CD set) 10+1

Merlin i Dino Merlin diskografija, 11 studijskih CD albuma, ''Kokuzna vremena'', ''Teško meni sa tobom, a još teže bez tebe'', ''Merlin'',''Nešto lijepo treba da se desi'', ''Peta strana svijeta'', ''Moja bogda sna'', ''Fotografija'', ''Sredinom'', ''Burek'', ''Ispočetka'', ''Hotel Nacional''
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvod!


Čuti Merlinove stihove dok hodate ulicom bilo kojeg grada u BiH ili regionu nije rijetkost,
a sada omiljene stihove možete uvijek nositi sa sobom ili ih fizički pokloniti dragoj osobi!

Uvijek vjerujemo da “Nešto lijepo treba da se desi”, pa baš zbog toga, unikatni pokloni za nju i njega pronaći će put do srca svih ljudi koji žele u potpunosti doživjeti najljepše emocije, poput onih “Je l' Sarajevo gdje je nekad bilo”, “Mi smo ljubav što se sakriti ne može” i još mnoštvo najljepših stihova na majicama, koje će vas osvojiti dizajnom na prvi pogled.

Majice/T-shirts iz 'Dino Merlin' kolekcije

Dino Merlin bijela majica (T-shirt) za muškarce 'Je l' Sarajevo gdje je nekad bilo'
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvod!


Kada se spomenu
unikatni pokloni, rijetko ko se sjeti nečega dovoljno dobrog što može spadati u grupu poklona za nju i njega. 

Ovaj put, unikatni pokloni za nju i njega stižu u više od 50 primjeraka i to u vidu inspirativnih maski za telefon, koje će vas u potpunosti oduševiti. Da stvar bude bolja, stih i dizajn na maski možete birati spram svojih ideja i želja, a prema našem unaprijed definisanom standardu, te time dobiti savršenu masku za telefon, za sebe ili voljenu osobu.

Ljubav je kad sve od sebe daš, pa hajde da počnemo od mašte.

Maske za telefon iz 'Dino Merlin' kolekcije

Dino Merlin maska za telefon sa stihom po želji
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvod!


Ako bismo vam rekli da postoje mali, a tako
unikatni pokloni koji će vašim voljenim osobama izmamiti osmijeh na lice baš svaki dan, da li biste nam povjerovali? 

Privjesci za ključeve iz Dino Merlin kolekcije vrlo lako će pronaći put do svačijeg srca, a dovoljno je samo da izaberete svoj stih koji želite da uvijek bude uz vas ili vaše voljene osobe.

 “Kako da ti kažem koliko mi značiš” - sada postoji način!

Privjesci za ključeve iz 'Dino Merlin' kolekcije

Dino Merlin crni privjesak za ključeve 'Kako da ti kažem koliko mi značiš' s bijelim dizajnom i crvenim srcem
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvod!


Ukoliko težite ka tome da vam na životnim poljima “Nešto lijepo treba da se desi”, pravo rješenje za vas su
rokovnici, koji bi kao unikatni pokloni s pažljivo odabranim stihovima plijenili pažnju gdje god da se pojavite. 

Škola, posao ili fakultet, nije važno, jer ovi pokloni za nju i njega uklopit će se dovoljno dobro u svaku svrhu i prostor, a Dino Merlin će svojim potpisom osigurati da vaš poklon ostane na tronu posebnosti.

Rokovnici/notesi iz 'Dino Merlin' kolekcije

Dino Merlin rokovnik/notes crni 'Nešto lijepo treba da se desi'
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvod!


Kroz prepoznatljive stihove ovog poznatog umjetnika,
pokloni postaju više od materijalnih predmeta - postaju simboli ljubavi, podrške i pažnje. 

Bez obzira na to da li ste ovdje došli namjerno ili slučajno, zasigurno ste u nekom od ovih unikatnih poklona prepoznali svoju posebnu osobu. Od nakita s ugraviranim stihovima do praktičnih predmeta poput maski za telefon ili rokovnika, svaki detalj nosi pečat umjetničke inspiracije i ljubavi. 

Kroz ove unikatne poklone, Dino Merlin kolekcija ne samo da pruža fizički izraz ljubav, već i most ka dubljem razumijevanju i povezanosti koja nas ispunjava svakodnevno.

Pa onda, jeste li otkrili “kako se piše ljubav”?

Povezani artikli

Podijelite članak s prijateljima


Možda bi vas zanimalo

loading ...