Dostava diljem svijeta - Worldwide shipping

Slanje istog dana - Same day shipping

Callan

Engleski jezik po najbržoj metodi za cijelu porodicu

01.09.2022.

                                    Zaboravite na vježbe biranja i zaokruživanja tačnih odgovora ili prevođenja tekstova. 

CALLAN metoda je jedna od najbržih, najučinkovitijih i najisplativijih metoda učenja engleskog jezika na svijetu za cijelu porodicu i drugačija je od svega što ste do sada imali prilike doživjeti u svijetu učenja engleskog.

Pitate se kako? Po CALLAN metodi, bez obzira na predznanje, od prve minute govorite na engleskom jeziku. Polaznici tokom cijelog trajanja nastave stalno slušaju engleski jezik i govore ga jako puno uz sistematsko ponavljanje i ispravke svih grešaka. Ovakav način učenja je idealan za početnike kao i za sve one koji imaju pasivno znanje jezika i ustručavaju se koristiti ga aktivno ili jednostavno nemaju priliku da ga aktivno koriste, a željeli bi ga održavati “u formi”. 

Nastava je dinamična i brza, te koncipirana tako da nemate vremena prevoditi u svojoj glavi, što je jedna od kardinalnih grešaka koje pravimo kada učimo neki strani jezik. Pravilne gramatičke i jezičke konstrukcije usvajaju se prirodno kao što je to slučaj kada učimo maternji jezik, a fokus je i na pravilnom izgovoru pa se svaka izgovorena greška ispravlja i to u trenutku kad se desi.

Kada, ako ne sada?

Prijavite se ovdje za besplatni probni čas uživo ili online!

Za više informacija o CALLAN programima za odrasle, djecu i kompanije istražite web stranicu

Magaza CALLAN Accredited School putem ovog linka

ili kontaktirajte naše ljubazno osoblje.

                                 

Povezani artikli

Podijelite članak s prijateljima


Možda bi vas zanimalo

loading ...