Dostava diljem svijeta - Worldwide shipping

Slanje istog dana - Same day shipping

Callan

Engleski ONLINE po Callan metodi

13.04.2020.

Kada, ako ne sada? Prijavite se za besplatni probni čas uživo online!

Zbog situacije prouzrokovane COVID-19 većinu vremena provodimo kod kuće uz dobro poznatu parolu #stayhome i dobili smo mogućnost da sada kao nikad ranije raspolažemo najvažnijim resursom – vremenom, koje je (pored Netflix-a i odmora!) moguće iskoristiti i za rad na poboljšanju vlastitih vještina, sticanje novih znanja, a sve u cilju unaprjeđenja karijere i poslovnih uspjeha u budućnosti.

Jer, …"svaku oluju isprati grom, a onda eto vedrih, eto lijepih dana…" i jednog dana "kada sve ovo bude jučer" bit ćemo sretni ukoliko budemo znali da smo vrijeme provedeno u izolaciji pametno investirali u vlastitu budućnost.


Sada je idealna prilika da se posvetite svim stvarima za koje ranije niste imali dovoljno vremena, a ukoliko je to učenje ili usavršavanje engleskog jezika, garantujemo da je CALLAN metoda istinsko otkriće i osvježenje, te odluka na koju ćete biti ponosni!

CALLAN metoda je jedna od najbržih, najučinkovitijih i najisplativijih metoda učenja engleskog jezika na svijetu. Saznajte više o CALLAN metodi na ovom linku.


Po CALLAN metodi engleski učite i usavršavate kroz konstantnu aktivnu konverzaciju bez obzira da li ste početnik ili već imate neko predznanje.

(Pssst: ako zvuči predobro da bi bilo istinito, prijavite se ovdje za besplatni probni čas i uvjerite se sami!)


Metoda je brza, dinamična i čas jednostavno “proleti”, jer svaki čas, cijeli čas aktivno govorite engleski jezik uz ispravku svake greške od strane predavača

Na ovaj način se izbjegava prevođenje u glavi, eliminišete strah od govora na engleskom jeziku, postižete tečnost u komunikaciji i što je najvažnije – stičete samopouzdanje!


Kada, ako ne sada? Prijavite se ovdje za besplatni probni čas uživo online

  • Grupna ili individualna nastava (1:1)
  • Čas(ovi) uživo online uz konstantnu komunikaciju na engleskom jeziku
  • Fleksibilni termini
  • Posebna pogodnost: jednogodišnji pristup CALLAN interaktivnoj aplikaciji 

Za više informacija o svemu što vas zanima kontaktirajte:

Magaza CALLAN Accredited School na 061 93 66 09 (Viber ili WhatsApp)
ili pošaljite upit na school@magaza.com.ba
Saznajte više o CALLAN metodi na ovom linku.

Povezani artikli

Podijelite članak s prijateljima


Možda bi vas zanimalo

loading ...