Dostava diljem svijeta - Worldwide shipping

Slanje istog dana - Same day shipping

Pokloni

Originalni pokloni za muškarce: ideje koje oduševljavaju svaki put

16.07.2024.

Poklon za muškarca, onakav kakav ste čekali sve vrijeme, konačno je tu!

Odabir savršenog poklona za muškarca zahtijeva razmišljanje, promišljanje i ponekad istraživanje kako bismo pronašli nešto što će zaista biti posebno i jedinstveno. Kroz ideje za poklone za muškarce može se izraziti ljubav i briga na kreativan i lični način koji će najdražem muškarcu ostati u sjećanju za cijeli život, a iako su često okarakterisani kao snažni i ne tako često emotivni, poklon za muškarca i te kako može izvući na površinu onu njegovu nježniju stranu. 

Pokloni se često vezuju više za ženski pol, čini se da je u njihovom slučaju i sama ponuda šira, ali praktični pokloni za muškarce mogu i te kako ponuditi sjajna rješenja. “Kad čovjek voli ženu piše joj pjesme i čuva straže”, kaže umjetnik Dino Merlin, a šta kada žena voli čovjeka? 

Čini se da se i taj odgovor vrlo jednostavno može pronaći negdje u stihovima koje nam je poklonio niko drugi nego Dino Merlin kroz sve ove godine, a baš njih odlučili smo predstaviti kroz poklone za muškarce svih dobnih skupina. Pitate se kako? Zavirite u Dino Merlin kolekciju ljubavi, emocija i poklona na jednom mjestu, koja će vam dati pravo rješenje kad god se zapitate –  koji bi mogao biti savršen poklon za muškarca koji mi znači?

Pokloni za njega

Kada tražite poklon za muškarca koji će otkriti posebnu poruku i emociju, majica inspirisana stihovima Dine Merlina je nepogrešiv izbor. Svako ko cijeni umjetnost riječi i osjećanja koje one nose, pronaći će posebnu vrijednost u ovoj majici, a još ako dolazi od nekoga ko mu znači, to će biti nezaboravan poklon za muškarca.

Majica "Furaj mali" nosi stihove iz pjesme Dine Merlina "Sredinom", s albuma koji nosi isto ime, a muški model kratkih rukava, udoban i jednostavan, s potpisom Dine Merlina, idealan je za svaku prigodu. Ovaj dizajn nije samo riječ na pamučnom platnu - to je priča, to su emocije, to je umjetnost koja se nosi na srcu, naročito ako dolazi kao poklon direktno od drugog srca. 

Jednostavna u dizajnu, ali bogata u značenju, ova majica "Furaj mali" je poklon koji će trajati i nositi poruku ljubavi i podrške svaki put kad se obuče, a vaš muškarac s ovim darom, iako bude furao sam sredinom, uvijek će imati dio vas pored sebe.

T-shirt 'Furaj mali'

Dino Merlin kolekcija crnih majica/t-shirts 'Furaj mali' za muškarce i u ruci crna maska za telefon 'Furaj mali'
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvod!

Za muškarce koji cijene duboke poruke i umjetnost, majica s porukom "Danas sam OK" nije samo komad odjeće već upravo izjava samopouzdanja i optimizma. Inspirisana stihovima Dine Merlina, ova majica nosi sa sobom snagu i emotivnu dubinu, podsjećajući muškarca da je svaki dan prilika za pozitivan stav.

Dizajn majice predstavlja savršen poklon za muškarca jer prenosi atmosferu pjesme "Danas sam OK" s albuma "Nešto lijepo treba da se desi", stvarajući spoj između umjetnosti, emocije i svakodnevnog života. Kroz ovaj jedinstveni komad odjeće, vaša poruka podrške i ljubavi dolazi u obliku tekstualnog i vizuelnog iskaza, ali najviše emotivnog.

Osim što je simbol emotivne snage, ova majica je i odličan modni detalj, jer model s klasičnim krojem u bijeloj boji pruža udobnost i svestranost, idealan za svakodnevno nošenje. Crni print stiha na prednjoj strani dodaje dozu privlačnosti, čineći ovu majicu istovremeno i suptilno privlačnom i izražajnom. Zajedno s potpisom Dine Merlina, ovaj komad odjeće postaje više od samog modnog detalja - postaje živa emocija, jer svaki put kad je bude nosio, ova majica podsjećat će ga na važnost optimizma i podrške koju mu pružate, a sve to je čini idealnim poklonom za posebne trenutke.

Majica 'Danas sam OK'

Dino Merlin crna majica 'Danas sam OK' koju nosi muškarac
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvod!

“Na vrhu uvijek ima mjesta, ako se krene sa dna”, kaže Dino Merlin u pjesmi “Deset mlađa”, a s maskom za telefon na kojoj se nalaze baš ove riječi i poruka, vaš muškarac će već na početku biti u prednosti nekoliko koraka. 

Inspirativna maska za telefon, s citatom koji može u isto vrijeme služiti kao opomena i podsjetnik na vašu bezuslovnu podršku, motivaciju i ljubav koju mu pružate, svakako da će mu značiti u svakom trenutku kada posegne za svojim telefonom u toku dana. Savršen poklon za muškarca, a u isto vrijeme idealan način da iskažete ljubav. 

Izrađena od kvalitetnog silikona, ova maska ne samo da će osiguravati maksimalnu sigurnost njegovom uređaju, već će uz svoj vizuelni privlačni, a povrh svega autentični izgled, mamiti pogled, kako njegov, tako i drugih. “Jer ja imam samo tebe”, poruka je koju će nositi sa sobom gdje god da krene.

Maska za telefon 'Na vrhu uvijek ima mjesta, ako se krene sa dna'

Dino Merlin crna maska za telefon s dizajnom stiha 'Na vrhu uvijek ima mjesta ako se krene sa dna' iz pjesme 'Deset mlađa'
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvod!

Spojiti duh ljubavi s pečatom domovine, a sve kroz samo jedan poklon za muškarca, ne mora biti tako težak zadatak. 

Muška narukvica iz kolekcije Dino Merlin nosi sa sobom duh Bosne i Hercegovine i sve ono što ona simbolizuje - toplinu, ljubav, i živopisnost. Svaki njen detalj je pažljivo oblikovan, stih Dine Merlina “Bosnom behar probeharao” ugraviran je u nju kao dio duše, a kada je vaš muškarac bude nosio, ponijet će sa sobom i komadić Bosne i Hercegovine, njenih mirisa, boja i zvukova, a prije svega, vaše ljubavi i pažnje.

Privjesak od srebra s urezanim stihom "Bosnom behar probeharao" nosi priču o vašim uspomenama, snovima i nadama, a ugravirane riječi nisu samo slova na metalu, već su duboko ukorijenjene u vašem srcu, podsjećajući vas na vaše korijene i ono što vam je važno, a to je samo - ljubav. Ova narukvica kao poklon za muškarca kojeg volite, kazat će da je behar u vašim srcima već probeharao.

Narukvica 'Bosnom behar probeharao'

Dino Merlin muška narukvica s crnim koncem i pločicom od srebra na kojoj je gravura stiha 'Bosnom behar probeharao', na muškoj ruci
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvod!

Kada se susrećemo s posebnim prilikama u životu, važno je imati nešto što nas podsjeća na eleganciju, snagu i značaj tih trenutaka. Manžetne koje vam predstavljamo nisu samo elegantni pokloni za muškarca, one su kruna njegovih najvećih dostignuća, sjećanja i snova, a kao krajni pečat, simbol vaše ljubavi prema njemu. 

Elegancija u kombinaciji s ljubavlju, može se opisati baš ovako, a manžetne “Dino Merlin” će svakim nošenjem isijavati najljepša djela ovog umjetnika. Sjaj ručno rađenih manžetni od rodiranog srebra govorit će o uspjehu i eleganciji vašeg muškarca glasnije nego bilo šta drugo, a ovaj modni dodatak dolazi u poklon-pakovanju uz prateći certifikat o autentičnosti kao idealan poklon za muškarca.

Manžetne 'Dino Merlin'

Dino Merlin manžetne tube shape s potpisom i od srebra, na bijeloj muškoj košulji
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvod!

Često se desi da čak i najromantičniji pokloni izgledaju nedovoljno iskazani, no, kada se susretnemo sa stihovima poput "Furaj mali", umjetnika kao što je Dino Merlin, prikazanim kroz istoimeni raskošni poklon set, odmah shvatimo da je ovo nešto posebno.

Ova jedinstvena selekcija proizvoda, nadahnutih legendarnom pjesmom Dine Merlina "Sredinom", donosi ekskluzivni poklon set sa stihom "Furaj mali", a svaki detalj ovog seta ponijet će u sebi priču, uz istovremeni simbol vaše ljubavi i podrške.

Uz rokovnik "Furaj mali", gdje vaš najdraži muškarac može prenijeti svoje misli, ideje i planove, pronalazeći motivaciju u svakoj stranici, trzalice Dino Merlin "Furaj mali" / "Danas sam OK", kao savršen dodatak za svakog ljubitelja muzike ili one koji pronalaze inspiraciju u motivacionim stihovima te set naljepnica s Merlinovim stihovima i elegantnu grafitnu olovku koja dolazi baš s njegovim potpisom, poklon za muškarca bit će konačno potpun

Svaki set dolazi u luksuznom pakiranju, dodajući poseban dodir elegancije i čineći ga savršenim poklonom za posebne ljude u vašem životu.

Zašto je ova kolekcija savršen poklon za muškarca? Zato što spaja muziku, umjetnost, kreativnost i motivaciju na jedinstven način, a vaš muškarac će svaki dan uz ovakve ideje za poklone za muškarce koračati “sredinom” sa stilom i inspiracijom.

Poklon set kolekcija 'Furaj mali'

Dino Merlin poklon set kolekcija 'Furaj mali', na bijelom stolu rokovnik/notes, jumbo grafitna olovka, set trzalica, sticker sheet, ukrasno pakovanje
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvod!

Dekorativni poster može biti i te kako idealan poklon za muškarca. Pitate se kako? Tajna je da bude predstavljen kao emotivno umjetničko djelo koje će oplemeniti prostoriju i dotaknuti srce svakog muškarca, a sve je to moguće ako je inspirisan stihom iz pjesme Dine Merlina "Da šutiš" s albuma "Ispočetka".  

Poster nosi sa sobom snagu ljubavi i dubine osjećanja, jer svaki put kad vaš muškarac pogleda ovo malo umjetničko djelo, osjetit će toplinu vaše ljubavi i podsjetiti se na važnost onoga što dijelite. 

“Dobro je kad u životu nekoga voliš, neko te voli”, stvarno jeste istina, a takav citat na posteru mora značiti više od samo ukrašavanja zida - to je izjava koja dolazi iz srca. Njegova emotivna dubina i univerzalna poruka ljubavi čine ga idealnim poklonom za bilo koju priliku.

Dimenzije ovog postera su 33,00 x 43,50 cm, a dolazi upakovan u kartonsko pakovanje obloženo folijom za maksimalnu zaštitu. 

Mala napomena: Osim ponuđenog dizajna, posteri se mogu izraditi po narudžbi s bilo kojim drugim stihom/dizajnom iz Dino Merlin kolekcije, pružajući vam mogućnost da personalizujete poklon za muškarca prema njegovim omiljenim stihovima ili pjesmama. Ne oklijevajte i darujte muškarca u svom životu s ovim posebnim komadom umjetnosti koji će zauvijek čuvati vašu ljubav i povezanost.

Poster 'Dobro je kad u životu nekoga voliš, neko te voli'

Dino Merlin poster/dekoracija za zid u bijeloj boji i dizajnom stiha 'Dobro je kad u životu nekoga voliš, neko te voli' u gold varijanti naslonjen na zid pored česme tradicionalnog izgleda
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvod!

Zašto je čestitka neophodna za savršen i potpun poklon za muškarca u vašem životu? Jer ljubav nisu samo riječi, to su osjećanja koje dijelimo, a jedino tako ona mogu rasti. 

Inspirisana stihom iz pjesme “Mi” Dine Merlina, "Mi smo ljubav što se sakriti ne može", ovaj jedinstveni dizajn čestitke dolazi direktno iz srca, a sam stih nosi sa sobom snagu ljubavi koja se ne može sakriti, što će vaš muškarac zasigurno moći osjetiti.

Čestitka dolazi s odgovarajućom kovertom, spremna za slanje ili predaju u ruke voljenoj osobi. Kad muškarac u vašem životu otvori ovu čestitku, osjetit će toplinu vaše ljubavi i znati koliko vam je stalo do njega. Darujte mu ovu posebnu čestitku i podijelite s njim osjećanja koja se ne mogu sakriti. Savršen detalj za savršen poklon za muškarca!

Čestitka 'Mi smo ljubav što se sakriti ne može'

Dino Merlin čestitka s kovertom u bijeloj boji, na bijeloj pozadini i dizajnom stiha 'Mi smo ljubav što se sakriti ne može'
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvod!

Poseban poklon za muškarca ne treba da donosi sa sobom samo materijalnu stvar, već i sjećanja na nezaboravne trenutke i emocije koje su oblikovale vaše živote. 

Kompilacija najvećih hitova Dine Merlina, obuhvaćajući čak 32 pjesme, kao što su "Otkrit ću ti tajnu", "Ako me ikada sretneš", “Kad si rekla da me voliš” i mnoge druge, predstavlja duboko putovanje kroz njegov muzički svijet, a onda i vašu ljubav.

Izdanje, objavljeno 2009. godine, predstavlja značajan dio muzičke baštine ovog nevjerovatnog umjetnika, a svaka pjesma nosi sa sobom svoju priču, svoje emocije i svoju čar, budeći uspomene i potičući osjećanja koje smo nekad možda zaboravili.

Zašto je ova kompilacija savršen poklon za muškarca u vašem životu? Muzika ima moć da dotakne srca i prenese emocije na način na koji to rijetko što drugo može. Dino Merlin svojim stihovima pripovijeda priče o ljubavi, životu, tugi i radosti, pružajući utjehu i nadu kroz zvuk.

Ovaj dupli CD nije samo muzika, nego i svjedok svakog trenutka i snage ljubavi koja nas okružuje.

CD 'The Ultimate Collection (2 CD)'

Dino Merlin dupli CD, kompilacija pjesama i najvećih hitova, 32 pjesme, ultimate collection
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvod!

Ponekad odluka o poklonu treba biti jednostavna i ispunjena slobodom izbora! Upravo iz tog razloga smo kreirali eGift Card - elektronski poklon vaučer koji će oduševiti vašeg muškarca.

Ovaj praktični poklon dolazi u obliku e-maila, stižući trenutno i bez zadržavanja na odredište vaše voljene osobe, kao idealan poklon za muškarca. No, njegova prava čar leži u mogućnosti koju pruža - mogućnosti odabira ličnog poklona iz naše online ponude.

Sada više ne morate brinuti hoće li poklon stići na vrijeme ili je li tačno ono što je osoba željela. S eGift Cardom, odaberite vrijednost vaučera koji najbolje odgovara vašim željama jednostavnim klikom na jedan od ponuđenih iznosa, počevši od 50 KM pa nadalje do 300 KM.

Posebno važan segment ovog poklona je mogućnost pisanja personalizirane poruke. Vaša poruka će stići zajedno s eGift Cardom u e-mailu, dodajući dodatni sloj personalizacije i pažnje.

Neka vaš poklon bude kombinacija iznenađenja i slobode, dopuštajući vašim najdražima da sami odaberu ono što najviše žele.

eGift card

Magaza eGift card/digitalni poklon bon s crvenom mašnom i dizajnom stiha 'Uvijek si bila posebna' (flower artwork), ideja za poklon na bijeloj pozadini
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvod!

Kroz ideje za poklone za muškarce ne samo što iskazujemo ljubav i brigu na kreativan i ličan način, već otvaramo vrata emotivnoj strani muškaraca, čineći ih još posebnijim i dubljim nego što se često pretpostavlja. Svaki odabir, bilo da je riječ o majici inspirisanoj stihovima Dine Merlina ili manžetnama s njegovim potpisom, nosi sa sobom ne samo materijalnu vrijednost, već i duboku emotivnu poruku koja će ostati urezana u sjećanju i srcima.

Pokloni, kao što su majica "Furaj mali", maska za telefon s inspirativnim stihovima ili narukvica "Bosnom behar probeharao", postaju ne samo modni detalji ili praktični dodaci, već žive emocije koje prate vašeg muškarca u svakom koraku, podsjećajući ga na važnost podrške i ljubavi koju mu pružate.

Svaki od ovih poklona ne samo da će oduševiti vašeg muškarca, već će i produbiti vezu između vas, osnažujući povezanost i ljubav koja vas spaja. Ne zaboravite, pokloni nisu samo stvari - oni su iskaz naše ljubavi, pažnje i podrške, a vaš muškarac to zaslužuje.

Povezani artikli

Podijelite članak s prijateljima


Možda bi vas zanimalo

loading ...