Dostava diljem svijeta - Worldwide shipping

Slanje istog dana - Same day shipping

Pokloni

Pokloni za 8. mart: 10 ideja koje osvajaju srca svih žena

24.09.2024.

Pokloni za 8. mart uvijek iziskuju više pažnje. U narednim redovima pronađite inspiraciju za njih i obradujte drage osobe unikatnim poklonima!

Kako izraziti ljubav i emocije prema nježnijem polu, i to u punom smislu kada je u pitanju baš njihov, planetarno slavljen dan u godini? Pitanje je koje muškarci, ali i same žene, svake godine pred Međunarodni dan žena postavljaju sebi.

Pokazati ljubav možda najbolje možemo riječima umjetničkih duša koje osjećaju istu strast prema životu i ljubavi. Kao što je Dino Merlin rekao: "Mi smo ljubav što se sakriti ne može", tako i mi nerijetko želimo da naši pokloni budu svjetionici ljubavi koji će osvijetliti put. 

Kada je u pitanju 8. mart, te i sami inspirativni pokloni za Dan žena, složit ćemo se da voljene žene zaslužuju svakodnevno da se osjećaju posebno, pa baš zato, na ovaj praznik potrebno im je pokloniti nešto što bi predstavljalo još jači simbol ljubavi, poštovanja i zahvalnosti prema njima, onima koje naš svijet čine posebnim.

U našoj 'Dino Merlin' kolekciji koja obuhvata autentične ideje za poklone za 8. mart, izdvojili smo neke od najinspirativnijih darova koji će oduševiti svaku ženu u vašem životu i učiniti taj dan nezaboravnim za oboje. Ne zaboravite, 'u svakoj bašti raste ruža i svako ima nekog da mu ruke pruža', a vaša posebna ruža zaslužuje samo najbolje.

Svaka majica, ručno izrađen prsten, ogrlica, narukvica ili maska za telefon, u našoj ponudi nosi duboku poruku ljubavi, inspirisanu emotivnim stihovima Dine Merlina, koje ste sigurno nekad i sami pjevušili, a to je tek nekoliko detalja iz ove kolekcije. 

"Kako da ti kažem koliko mi značiš" može biti vrlo jednostavno uz posebno dizajnirane komade koji će dodirnuti srce i dušu svake žene, pa hajde da zajedno stvorimo nezaboravne trenutke dok se vodimo Merlinovim stihovima. Pokloni za 8. mart ili, jednostavno, originalni pokloni za bilo koji dan u godini za vašu posebnu osobu, uz pečat emocije koji vam nudimo, podignut će vas na sami tron ljubavi.

Inspiriši se u nastavku i pronađi idealan poklon

Zasigurno ste svi nekada u životu bili u situaciji gdje voljenoj osobi želite darovati nešto toliko specifično što bi je ostavilo bez daha, ali ste se vraćali na ono pitanje – Šta je to što će je zaista oduševiti?! Pokloniti komad odjeće ženi zna izazvati velike dileme na način da li je to baš ono što bi ona htjela, ali šta ako postoji nešto takvo što bi je sigurno oborilo s nogu?

"Uvijek si bila posebna" - ta jednostavna, ali duboka poruka, utkana u svaki šav majice iz naše kolekcije, nosi sa sobom cijeli ocean ljubavi, poštovanja i zahvalnosti, a možda će baš ona postati ubrzo njen omiljeni komad odjeće. Ne samo zbog udobnosti materijala i prekrasnog dizajna, već i zbog duboke poruke ljubavi koju nosi sa sobom. Kada se suoči sa izazovima svakodnevnog života, ova majica sa stihom Dine Merlina bit će njen podsjetnik na vašu podršku i ljubav koja je uvijek uz nju, čak i ako niste blizu.

Izrađena od najfinijeg češljanog pamuka i prošarana sjajnim šljokicama koje reflektuju svjetlost vašeg srca, majica s najljepšim citatom bit će dragocjeni podsjetnik na vašu neizmjernu ljubav prema njoj.

Vaša polovina srca, žena koja vas čini srećnim, zaslužuje da se osjeća posebno, jer zaista i jeste unikat, a dopustite da ovakvi personalizovani pokloni za 8. mart kažu to umjesto vas. “Jedan dan, jedna noć”, kako kaže Dino Merlin, ipak mogu trajati vječno, jer ljubav koju osjećamo prema posebnim i važnim ženama u našem životu nikada ne prestaje.

T-shirt 'Uvijek si bila posebna'

Djevojka nosi crnu majicu iz Dino Merlin kolekcije ženskih majica (T-shirt) s dizajnom 'Uvijek si bila posebna'
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvod!

Jeste li znali da je moguće svoje najdraže stihove nositi uvijek sa sobom, gdje god da idete, a da to nije samo u srcu? Otkrit ćemo vam tajnu! Za stihove Dine Merlina mnogi kažu da su jedni od najemotivnijih kad je u pitanju muzika s ovih prostora, a kad čovjek voli ženu, to se i te kako može prenijeti i na predmet koji se danas najčešće koristi.

I dalje ne znate o čemu govorimo? Šta ako bi vam citati ovakvog umjetnika na personalizovanoj maski za telefon sami rekli o čemu se radi, a vašoj voljenoj u svakom novom danu pokazali koliko vam je zaista važna, baš takva kakva jeste? Pronašli smo rješenje!

Izaberite stih iz pjesme Dine Merlina koji najbolje opisuje vaš odnos ili koji će je dodatno inspirisati i dopustite nam da ga prenesemo na njenu novu idealnu masku za mobitel. Na taj način, svaki pogled na mobitel podsjetit će je na vašu ljubav i podršku koja traje kroz sve izazove i radosti života, a vaši pokloni za 8. mart ostat će na tronu najboljih ikad.

Ne samo da će štititi njen telefon od ogrebotina i oštećenja, već će i izražavati njenu jedinstvenu ličnost i ukus, a pametan dizajn i visokokvalitetni materijali osiguravaju ne samo estetski utisak, već i praktičnost i trajnost. Originalni pokloni za 8. mart zovu se baš ovako!

Maska za telefon sa stihom po želji

Djevojka u ruci drži crnu masku za telefon iz Dino Merlin kolekcije s dizajnom 'Gdje je moja svila?', a u pozadini je prozor s cvijećem
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvod!

Spomenuli ste kako vam ponestaje dovoljno dobrih ideja kada su u pitanju pokloni za 8. mart? Dobro je, jer smo vas čuli i pronašli savršeno rješenje za to. Naša kolekcija inspirativnih poklona za ovaj dan ne samo da će oduševiti svaku ženu u vašem životu, već će i učiniti taj dan nezaboravnim, ispunjenim ljubavlju i poštovanjem.

Jedan od naših najljepših poklona je narukvica "Mi", dizajnirana s posebnim stihom koji može odraziti dubinu osjećanja u potpunosti, naročito kad su u pitanju pokloni za 8. mart. Ručno izrađen nakit inspirisan je jednim od najemotivnijih singlova Dine Merlina, "Mi", a privjesak na narukvici dolazi s originalnim potpisom Dine Merlina, donoseći vam tako komad muzičke historije koji će vaša voljena žena nositi sa sobom svakoga dana. 

Odaberite stih koji najbolje opisuje vašu priču i neka baš on postane neizbrisivi trag vašeg zajedničkog puta. “Ružo moja”, “Kad čovjek voli ženu”, “Mi smo ljubav”, samo su neki od prijedloga, a prekrasna narukvica koja će ponijeti to dolazi u različitim varijacijama, od rodiranog srebra do srebra sa 14-karatnom pozlatom, pružajući vam mogućnost odabira onog koji najbolje odražava njen stil i ličnost. Uz to, možete birati između plave, roza (pink), bež i crne boje narukvice, dopuštajući vam tako da personalizujete ovaj jedinstveni poklon prema preferencijama svoje voljene žene. Pokloni za 8. mart ipak nisu tako komplikovani!

Narukvica 'Mi' sa stihom po želji

Tri narukvice od srebra i s gold i rose gold pozlatom iz Dino Merlin kolekcije 'Mi' na kojima su ugravirani ljubavni stihovi, na roze pozadini sa srcima
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvod!

Zašto pokloni za 8. mart ne bi iskazali vašu ljubav i poštovanje prema posebnoj ženi u vašem životu na najposebniji način do sada?

Ogrlica "Uvijek si bila posebna" nosi sa sobom poruku koja bi zagrijala srce svake žene i učinila taj dan nezaboravnim, a baš ona reći će sve što je potrebno umjesto vas. Dizajn ručno rađenog nakita inspirisan je riječima "Uvijek si bila posebna" iz pjesme Dine Merlina, stvarajući tako emocionalno dubok i prekrasan komad nakita koji odražava vaš emotivni odnos, a baš potpis ovog umjetnika naći će se na njenom privjesku.

Ova prekrasna ogrlica izrađena je od rodiniranog srebra, čime se postiže dodatni sjaj i zaštita. Trodimenzionalni efekat dizajnu privjeska daje laserska obrada stiha "Uvijek si bila posebna", čineći svaki detalj još posebnijim i jedinstvenijim. Svaki komad nakita dolazi u elegantnom poklon-pakovanju i sa certifikatom o autentičnosti, pa možete biti sigurni u kvalitet i originalnost vašeg poklona.

Da li još mislite da postoji neki drugi bolji način za pokazati svojoj voljenoj ženi da je najposebnija u vašem srcu? Od srebrne elegancije do primamljive kutijice za nakit, svi drugi pokloni za 8. mart o kojima ste razmišljali ostat će u drugom planu. Neka vaša ljubav zasija kroz svaki detalj ovog posebnog poklona, a uvjerit ćete se da ih ima mnogo.

Ogrlica 'Uvijek si bila posebna'

Ogrlica izrađena od srebra iz Dino Merlin kolekcije 'Uvijek si bila posebna' na ljubičastoj pozadini
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvod!

“Kako da ti kažem koliko mi značiš? I to da ne mogu bez tebe da živim, da radim?”, upitao je Dino Merlin, a jeste li vi već otkrili odgovor na ovo pitanje? Ukoliko niste, otkrit ćemo vam tu dugo čuvanu tajnu koja se krije u najautentičnijem prstenu do sada, a baš on može biti pravi odgovor kada vam zatrebaju savršeni pokloni za 8. mart

Uz inspiraciju iz riječi Dine Merlina, ovaj prsten nosi najljepšu melodiju i simbiozu ljubavi i nježnosti. "Kako da ti kažem koliko mi značiš" - ove riječi nisu samo stihovi, već duboki izraz ljubavi koji se ogleda u jedinstvenom dizajnu ovog prstena. Ručno izrađen od srebra s prekrasnom 14-karatnom rose gold pozlatom, ovaj prsten nije samo komad nakita, već simbol vaših najdubljih i možda do sada skrivenih osjećanja. Svaki detalj na njemu odražava pažnju i brigu, dok laserska gravura stiha dodaje lični dodir, čime obuhvata sve najljepše ideje za poklone za žene za 8. mart.

Svaka žena zaslužuje osjećaj posebnosti, a ovaj prsten će je podsjetiti na tu posebnost svaki put kad ga nosi. U elegantnoj kutijici crne boje, ovaj dar će stići kao iznenađenje koje će je oboriti s nogu. Idealni pokloni za 8. mart ne moraju biti nužno veliki izgledom, tajna je u nečemu dubljem.

Prsten 'Kako da ti kažem koliko mi značiš'

Nakit iz Dino Merlin kolekcije, prsten od srebra s rose gold pozlatom u obliku srca i stihom ''Kako da ti kažem koliko mi značiš''
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvod!

Pronaći savršenu ravnotežu između elegancije i emotivne dubine nije teško, ukoliko ona dolazi sa porculanskom šoljom "I ja imam tebe ružo moja", inspirisanom nježnim stihovima iz pjesme Dine Merlina

Ova šolja nije samo obični poklon – ona je podsjetnik na iskrenu emociju i ljubav koja vas veže za voljene. Bilo da draga osoba dan započinje ispijanjem omiljenog napitka iz ove šolje, sprema se za izazove poput ispita ili obavljanje radnog zadatka ili pak se opušta na kraju napornog dana uz topli napitak, njen dizajn i stih s posebnom porukom svakodnevno će biti izvor motivacije i inspiracije voljenoj osobi.

Kvalitet je nešto čemu uvijek težimo, a ova porculanska šolja upravo to i sadrži. Porculan zadržava temperaturu pića duže vrijeme, pružajući joj funkcionalnost koja se savršeno uklapa uz njen prefinjeni dizajn. Otporna na ogrebotine, lako održiva i periva u mašini za suđe, pruža sigurnost i garanciju da će voljena osoba u ovom poklonu dugoročno uživati.

Osim što dolazi u elegantnoj crnoj poklon-kutiji, ovaj poklon je upotpunjen potpisom Dine Merlina, što ga čini još posebnijim, a kutija će ostati kao dragocjen detalj, čak i nakon što šolja pronađe svoje mjesto u svakodnevnoj upotrebi. Pravi pokloni za 8. mart izgledaju baš ovako!

Porculanska šolja 'I ja imam tebe, ružo moja'

Dino Merlin kolekcija porculanska šolja s dizajnom stiha ''I ja imam tebe, ružo moja'' u ruci, na stolu na kojem se nalazi buket cvijeća, kafa
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvod!

Svaki izlazak vaše voljene žene može biti prilika da se ljubav proslavi, jer riječi "Uvijek si bila posebna" koji se nalaze na modernoj platnenoj torbi iz naše kolekcije nisu samo riječi, već obećanje koje se nosi uz svako njeno korištenje i kombinovanje sa svakodnevnicom.

Istina, može se posmatrati kao savršen modni dodatak, ali prije svega, ovakvi pokloni za 8. mart pričat će priču o ljubavi koja nikad ne prestaje. Inspirisan stihovima iz pjesme Dine Merlina "Jedan dan, jedna noć", ovaj poklon nosi duboku emotivnu poruku. 

Spoj visokokvalitetnog platna i eko kože čini ovu torbu ne samo vizuelno atraktivnom, već i izuzetno funkcionalnom. Sa prostranim dimenzijama i udobnim ručkama, idealna je za svakodnevnu upotrebu, a nspirativna poruka ističe se na crnom platnu, dodajući joj poseban šarm.

Darujte joj nešto što će nositi svaki dan, uz vašu poruku ljubavi i podrške, jer svaka žena zaslužuje da se osjeća posebno.

Torba (ceker) 'Uvijek si bila posebna'

Djevojka u narandžastom kaputu i s kovrdžavom kosom nosi crni ceker/torbu 'Uvijek si bila posebna' iz Dino Merlin kolekcije
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvod!

Čestitka nije i ne smije biti samo komad papira s običnim riječima, to je uvijek onaj prvi utisak i simbol vaše pažnje, podrške i neizrecive ljubavi prema ženama u vašem životu, koji tek najavljuje nešto veliko. Pokloni za 8. mart baš takvu najavu i zaslužuju. 

Tim povodom, osmislili smo savršenu čestitku inspirisanu stihom iz pjesme Dine Merlina "Sve dok te bude imalo" sa albuma "Hotel Nacional".

Te male umjetničke kreacije mogu u najboljem smislu prenijeti dubinu osjećanja i obećavati vječnu podršku i ljubav, baš kao što to i stihovi na njima sugerišu: "Sve dok te bude imalo, ja se ne plašim nimalo".

S njom dolazi i koverta, spremna za putovanje do srca vaše voljene osobe. Ne zaboravite da najveći dar koji možete dati jeste ljubav i pažnja.

Čestitka (razglednica) sa kovertom "Sve dok te bude imalo, ja se ne plašim nimalo"

Djevojka u ruci drži bijelu čestitku iz Dino Merlin kolekcije s kovertom i dizajnom 'Sve dok te bude imalo...', u pozadini se na radnom stolu nalazi veliki buket cvijeća
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvod!

Kao poseban poklon za posebnu ženu u vašem životu, predstavljamo vam prekrasnu sliku na platnu "I ja imam tebe ružo moja". Inspirisana riječima Dine Merlina, ova slika nosi sa sobom poruku ljubavi i zahvalnosti, ispisujući najljepše stihove iz pjesme "Ruža" s albuma "Hotel Nacional".

Osim što je savršen poklon za Dan žena, printana na platnu, dimenzija 30,00 x 30,00 cm, ova slika će zasigurno biti dragocjeni dio dekoracije u domu vaše voljene osobe, podsjećajući je svakodnevno na vašu ljubav i podršku.

Pokloni za 8. mart su posebni, a zapamtite da gesta ljubavi može napraviti baš najveću razliku. Neka vaša ljubav zasja jače nego ikad prije, donoseći radost i toplinu u srca, ali i domove vaših najdražih, a ovako inspirativni pokloni za Dan žena sigurno će vam pomoći u tome.

Slika na platnu 'I ja imam tebe, ružo moja'

Dekoracija za zid, slika na platnu 'I ja imam tebe, ružo moja' iz Dino Merlin kolekcije
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvod!

Ponekad je teško odabrati savršen poklon, ali sada više ne morate brinuti! Predstavljamo vam našu eGift Card - elektronski poklon vaučer koji će razveseliti vaše najdraže na nevjerovatan način.

Ovakvi originalni pokloni za 8. mart instantno stižu na e-mail vaše drage žene, omogućavajući joj da sama odabere nešto što zaista želi iz naše online ponude. To je savršena kombinacija iznenađenja i slobode izbora!

Odaberite vrijednost vaučera koja odgovara vašim mogućnostima i željama, jer sa minimalnim iznosom od 50 KM pa nadalje, imamo opcije koje će odgovarati svakom budžetu i svakoj prigodi. Zaboravite na stres 'last minute' odluka ili brige oko toga hoće li poklon stići na vrijeme. 

Posebno važan segment ovog poklona je mogućnost pisanja personalizirane poruke. Vaša poruka će stići zajedno s eGift Cardom u e-mailu, dodajući dodatni sloj personalizacije i pažnje.

Ovaj put, iznenadite svoju voljenu osobu s mogućnošću da sama odabere svoj savršeni poklon

eGift Card (digitalni poklon bon)

eGift card, poklon bon iz Dino Merlin kolekcije
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvod!

Na kraju, svaki poklon nosi sa sobom priču. Priču ljubavi, poštovanja i pažnje koju želimo prenijeti voljenima u našem životu. Kroz ove ideje za poklone za 8. mart, ispisujemo stranice te priče, dodajući svakoj riječi dodir ljubavi i emocije.

Svaka majica, svaka narukvica, svaki prsten ili maska za telefon iz naše kolekcije nije samo predmet - oni su simboli naše ljubavi, inspirisani riječima Dine Merlina, koji su nam pomogli da izrazimo ono što ponekad teško izgovaramo. "Kako da ti kažem koliko mi značiš?" - upitao je Merlin, a mi smo pronašli odgovore kroz naše poklone.

Ova priča ljubavi ne poznaje granice. Može se izraziti kroz sliku na platnu, kroz porculansku šolju ili torbu s riječima koje griju srce. Čestitka s riječima "Sve dok te bude imalo" nosi obećanje vječne podrške, dok eGift Card omogućava slobodu izbora, ali i nosi poruku da je ljubav u gesti, ma koliko mala ili velika ona bila.

Neka ove ideje budu inspiracija, ne samo kao pokloni za 8. mart, već za svaki dan u godini. 

Povezani artikli

Podijelite članak s prijateljima


Možda bi vas zanimalo

loading ...