Dostava diljem svijeta - Worldwide shipping

Slanje istog dana - Same day shipping

Pokloni

Savršeni pokloni za diplomski: inspirativne ideje za novi početak

10.09.2024.

Odabirom savršenog poklona za diplomski, ne samo da pokazujete koliko vam je stalo, već i pružate osobi koja je diplomirala nešto što će trajati i biti korisno u njenom budućem životu.

Diplomiranje je jedan od najvažnijih trenutaka u životu svakog studenta. Uzeti diplomu u ruke nakon toliko godina truda, rada, žrtvovanja i odricanja, predstavlja najveće olakšanje i ponos u isto vrijeme, pa sam poklon, razumije se, mora biti ravnomjeran tom događaju. Sam čin diplomiranja je trenutak ponosa, dostignuća i novih početaka, a pravi poklon za diplomski, istina, može biti izazovan zadatak, ali uz prave ideje, lako ćete pronaći nešto što će osobi izmamiti osmijeh.

Za tu posebnu priliku u životu diplomiranog studenta, ali i svih njegovih bliskih ljudi, pokušali smo izdvojiti nekoliko poklona, koji bi bili personalizovani, praktični, luksuzni, kreativni i najvažnije - originalni pokloni za žene, kao i muškarce koji su stigli do samog kraja svog sna, barem kada je u pitanju školovanje.

Odabirom savršenog poklona za diplomski, ne samo da pokazujete koliko vam je stalo, već i pružate osobi koja je diplomirala nešto što će trajati i biti korisno u njenom budućem životu.

Kako to postići?

Personalizovani pokloni za diplomski uvijek nose posebnu vrijednost, a možda treba da razmislite o poklonima koji će biti trajna uspomena na ovaj poseban trenutak. Jedan od takvih poklona može biti atraktivna muška narukvica s potpisom "Furaj mali" ili možda, za one koji cijene eleganciju i stil, manžetne s potpisom Dine Merlina, koje će od tog dana biti neizostavni dodatak svakoj svečanosti vaše drage osobe.

Ovakvi pokloni su samo mali dio sjajne 'Dino Merlin' kolekcije posebno izdvojene za vas, koju možete pronaći u našoj ponudi, a koji je to bolji način za iskazati ljubav nego kroz najljepše stihove ovog umjetnika? 

Zavirite u našu kolekciju i pronađite sve što vam je potrebno za ovaj savršen dan. Poklon za diplomski je sada jednostavno pronaći, a kada je još ovako inspirisan ljubavlju, onda će put do njega biti posebno olakšan. Pa hajde da zajedno “idemo dalje, sve do medalje”.

Ideje za poklon

Kada su u pitanju pokloni za različite važne događaje u našem i životima nama bitnih ljudi, nije tajna da se u 'Dino Merlin' kolekciji nalaze mnogi prijedlozi od kojih će vas sigurno bar nekoliko njih očarati i osvojiti još na prvi pogled. 

Odlučili ste da su pravi poklon za diplomski manžetne s potpisom 'Dino Merlin'? Onda sumnja ne postoji, na pravom ste mjestu, a mi vam nudimo više ideja za ovakav poklon. Manžetne su i te kako inspirativan poklon ukoliko dolaze s porukom ovakvog vrsnog umjetnika, pa hajde da pronađemo one najidealnije! 

O čemu se radi?

Manžetne "Mi", inspirisane hitom Dine Merlina, predstavljaju idealan spoj elegancije, stila i emocionalne vrijednosti.

Pa onda, jeste li znali da smo mi “ljubav što se sakriti ne može”?

Ručno izrađene od visokokvalitetnog rodiranog srebra, ove manžetne nose sa sobom priču o trudu, predanosti i uspjehu. Svaki detalj na njima pažljivo je dizajniran kako bi odražavao vašu želju da poklonite nešto zaista posebno osobi koja je diplomirala i čovjeku koji sada postaje u potpunosti samo svoj, a autentičan izgled osvojit će sve još na prvi pogled. Svijet odraslih i ne mora biti tako zahtjevan, jer naposljetku, “na vrhu uvijek ima mjesta ako se krene sa dna”, a ovakav poklon za diplomski zasigurno će ga pratiti gdje god njegov vrhunac bio zapisan.

Jedinstvene, baš kao i osoba kojoj su namijenjene, naše manžetne dolaze u elegantnom poklon-pakovanju, uz prateći certifikat o autentičnosti, čime se garantuje njihova izuzetna vrijednost. Dimenzije od 1,5 cm promjera čine ih savršenim dodatkom za svaku svečanu prigodu. 

Manžetne s 'Dino Merlin' potpisom 'Mi'

Dino Merlin modni dodatak, manžetne 'Mi' od srebra, na muškoj košulji, poklon za muškarce
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvod!

Kada dođe trenutak da proslavite uspjeh i postignuće voljene osobe, nema boljeg načina da izrazite svoje divljenje i ponos nego odabirom savršenog poklona za diplomski. 

Druge manžetne koje možete pronaći u našoj ponudi su okruglog oblika, a njihov prepoznatljiv dizajn odražava vašu želju da darujete nešto zaista posebno. 

Znate li da uz ovakav poklon za diplomski možete pokazati svoju podršku, ne samo u tom trenutku, nego i za cijeli život? Stihovi ove pjesme Dine Merlina kažu: “Saperi sav taj užas sa mene, ove strahove od vremena što dolazi, dođi i budi tu...”. Ovim poklonom pokazat ćete mu svoju bezuslovnu podršku, oslonac u svemu šta god mu donosile buduće godine, a onda i bezgraničnu ljubav koju osjećate prema njemu.

Kao takve, naše manžetne nikako ne mogu biti samo modni dodatak, jer svaka od njih je malo umjetničko djelo inspirisano muzikom koja dodiruje dušu. Dino Merlin je svojom pesmom "Dođi" dao emotivnu notu cijeloj ovoj priči, stvarajući savršen poklon za diplomski koji nosi sa sobom ne samo eleganciju, već i duboku emotivnu povezanost.

Ručno izrađene od visokokvalitetnog rodiranog srebra, manžetne predstavljaju detalj koji će očarati, a dolaze u elegantnom poklon-pakovanju, kao i certifikat o autentičnosti. Njihov promjer od 1,5 cm pokazat će vam da detalji i sitnice ponekad sijaju mnogo više nego neke velike stvari. Na kraju, zar nije uvijek ono nepisano pravilo da se u ljubavi uvijek osvajalo na sitnicama. Otvorite svoje srce i dozvolite da vas naše manžetne očaraju u punom svjetlu.

Odaberite manžetne "Dođi" i pokažite koliko vam znači uspjeh voljene osobe, jer svaki par naših manžetni nosi sa sobom priču o trijumfu i prefinjenosti, stvarajući uspomenu koja će trajati zauvijek.

Manžetne s 'Dino Merlin' potpisom 'Dođi'

Dino Merlin modni dodatak, manžetne 'Dođi' od srebra, na muškoj košulji, poklon za muškarce
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvod!

Zašto ne biste odabrali nešto što je istovremeno elegantno, sofisticirano i izuzetno posebno? Predstavljamo vam i treće manžetne s potpisom 'Dino Merlin' – idealan poklon za diplomski koji će zauvijek ostati urezan u sjećanju.

Prepoznatljiv i elegantan modni dodatak za muškarce u posebnim prilikama, ove ručno izrađene manžetne, od rodiranog srebra, ne samo da odišu luksuzom, već i prenose ličnu notu sofisticiranosti. Njihov jedinstveni dizajn i pažnja posvećena detaljima čine ih pravim umjetničkim djelom, kojeg će svako poželjeti za sebe.

Kao sve, ove manžetne također dolaze u luksuznom poklon-pakiranju, popraćene certifikatom o autentičnosti, koji potvrđuje njihovu posebnost. Dimenzije od 3 cm dužine savršeno se uklapaju u svaku modnu kombinaciju, dodajući dašak rafiniranosti svakom izgledu.

Nemojte tražiti dalje – manžetne s potpisom 'Dino Merlin' savršen su poklon za diplomski. Njihova elegancija, autentičnost i bezvremenski dizajn osiguravaju da će biti cijenjene i voljene generacijama, a vaš poklon za diplomski ništa neće moći nadmašiti.

Manžetne s 'Dino Merlin' potpisom Tube Shape

Dino Merlin modni dodatak, manžetne 'Dino Merlin' tube shape, od srebra, na muškoj košulji, poklon za muškarce
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvod!

Jeste li znali da se i emocija može pokloniti? Predstavljamo vam narukvicu s pet privjesaka iz kolekcije Dine Merlina – savršen poklon za diplomski koji nosi čaroliju emocija i elegancije.

Uz priču ispričanu kroz pjesme koje svi volimo, na srebrnoj narukvici ističu se privjesci u kombinaciji silver-rose gold, inspirisani omiljenim pjesmama: "Ruža" (rose gold), "Kako da ti kažem" (rose gold), "Dođi" (rose gold), "Jedan dan, jedna noć" (silver) i "Mi" (silver). Svaki privjesak nosi divnu poruku i povezanost s prepoznatljivim stihovima Dine Merlina, čineći je nezaboravnim poklonom za diplomski.

Šta ovu narukvicu čini idealnim poklonom za diplomski? 

Prvo, njen jedinstveni dizajn kombinuje emociju i stil na način koji će zadiviti svakoga. Privjesci, izrađeni od rodiniranog srebra i rose gold pozlate, prošli su proces elektroplatiranja kako bi se osigurala dugotrajnost i sjaj. Svaki detalj je pažljivo oblikovan, a laserski ugravirani stihovi i originalni potpis Dino Merlin daju ovoj narukvici dodatnu vrijednost i autentičnost.

Baš ovakva kakva jeste, ova narukvica je simbol podrške, inspiracije i beskrajne ljubavi. Svaki put kada osoba pogleda ovu narukvicu, prisjetit će se svih onih koji su vjerovali u nju, svih pređenih prepreka i svih budućih snova koji čekaju da budu ostvareni.

Narukvica dolazi u elegantnoj crnoj kutijici, spremna za poklanjanje i ostavljanje trajnog utiska. Dužina narukvice je 18 cm, a veličina privjesaka cca 1,2 cm, što je čini savršeno prilagodljivom za svaku priliku.

Ako tražite savršen poklon za diplomski, nešto što će istovremeno biti elegantno, emotivno i inspirativno, narukvica s privjescima iz 'Dino Merlin' kolekcije je pravi izbor. Poklonite vašoj dragoj osobi nešto što će zauvijek nositi sa sobom – pečat vaše ljubavi i ponosa.

Narukvica s privjescima (silver/rose gold combo)

Dino Merlin kolekcija nakita, ženska narukvica na ruci s privjescima izrađeno od srebra i s rose-gold pozlatom
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvod!

Diplomiranje je trenutak koji označava kraj jednog poglavlja i početak novog, prepunog mogućnosti i izazova. Pronalaženje savršenog poklona za ovu posebnu priliku može biti izazov, ali imamo nešto što će ostaviti trajni utisak - muška narukvica "Furaj mali" s potpisom 'Dino Merlin'.

Inspirisana stihom "Furaj mali" s albuma "Sredinom", ova ručno rađena narukvica predstavlja simbiozu snage, hrabrosti i odlučnosti. Stihovi koji motivišu i inspirišu mlade ljude da nastave svoj put bez obzira na prepreke, ugrađeni su u svaki detalj ove narukvice.

Narukvica je izrađena od rodiniranog srebra, a privjesak dolazi u atraktivnoj kombinaciji s crnim pletenim koncem. Laserski ugravirani stih "Furaj mali" daje privjesku poseban trodimenzionalni efekat, ističući njegovu jedinstvenost i eleganciju. Na poleđini privjeska nalazi se originalni potpis 'Dino Merlin', što čini ovu narukvicu još posebnijom i ekskluzivnijom.

Crni pleteni konac je lako podesiv, omogućujući da narukvica bude univerzalne veličine i savršeno pristaje svakoj ruci. Bez obzira na stil i ukus osobe koju želite obradovati, ova narukvica će se savršeno uklopiti u njenu svakodnevicu, dodajući dozu sofisticiranosti i simbolike.

Dimenzije privjeska su 1,7 cm x 1,7 cm, a narukvica dolazi u elegantnoj crnoj kutijici spremna za poklon. Ovaj sofisticirani dodatak nije samo modni detalj, već trag podrške i motivacije. Svaki put kada draga osoba posene ovu narukvicu, prisjetit će se svih izazova koje je savladala i svih snova koji je čekaju, a vi ćete biti dio njih.

Poklon za diplomski treba biti više od običnog poklona; treba biti simbol podrške, ljubavi i vjere u budućnost. Muška narukvica "Furaj mali" s potpisom 'Dino Merlin' je upravo takav poklon. Inspirišite diplomiranog studenta da "fura" naprijed sa stilom i samopouzdanjem, noseći sa sobom ovaj jedinstveni poklon za diplomski, ali i cijeli život.

Muška narukvica s potpisom 'Furaj mali'

Dino Merlin kolekcija nakita za muškarce, narukvica na muškoj ruci s crnim koncem i privjeskom od srebra 'Furaj mali'
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvod!

Tražite li savršen poklon za diplomski koji će zauvijek podsjećati osobu na ovaj poseban trenutak i inspirisati je na nove uspjehe? Naš dekorativni poster "Ispočetka", inspirisan omotom albuma "Ispočetka" Dine Merlina, je upravo ono što tražite.

Ovaj elegantni poster je prekrasan dodatak za svaki dom ili ured, ali i snažni početak koji samo što nije stigao. Stihovi Dine Merlina, koji nose poruku o hrabrosti i neustrašivosti, dodani su u dizajn postera, čineći ga jedinstvenim i inspirativnim komadom umjetnosti.

Dimenzija 31,50 x 31,50 cm, poster je printan na jednoj strani i dolazi u kartonskom pakovanju obloženom folijom, osiguravajući maksimalnu zaštitu, a njegove dimenzije su savršeno uklopljive u svaki prostor. Ovaj jedinstveni poklon za diplomski može se dodatno personalizovati – možete sami dodati posebnu poruku na prednjoj ili zadnjoj strani postera, te ga uokviriti po želji. Mogućnost personalizacije čini svaki poster jedinstvenim i savršenim za vašu najdražu osobu.

"Ispočetka" je poruka nade i hrabrosti. Kao poklon za diplomski, ovaj poster nosi sa sobom snagu i motivaciju za svaki novi korak, a možete ga zamisliti kao svakodnevni podsjetnik na sve pređene prepreke i sve one koje tek trebaju biti savladane.

Bilo da odaberete "Ispočetka" ili neki drugi omot, poruka ostaje jasna – novi počeci su pred nama i svaka prepreka može biti savladana.

Izaberite dekorativni poster "Ispočetka" kao poklon za diplomski i omogućite osobi da svaki dan započne s inspiracijom i hrabrošću. Poklonite im simbol novog početka, koji će ih podsjećati na sve što su postigli i sve što tek mogu postići. “Ti ideali što vremenom prijete da izblijede, kad čovjek i žena u ljubavi zajedno osijede”, uz ovaj poster zasigurno nikada neće moći izblijediti niti nestati.

Poster 'Ispočetka'

Dino Merlin dekorativni poster, ukras za zid, omot albuma 'Ispočetka'
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvod!

Diplomiranje je jedan od onih trenutaka koji obilježavaju prekretnicu u životu, simbolizujući naporan rad, posvećenost i početak novog poglavlja. Savršen poklon za ovu priliku trebao bi biti nešto što omogućava slavljeniku da sam izabere ono što mu srce želi. Upravo zato, predstavljamo vam naš eGift Card, idealan poklon za diplomski koji spaja praktičnost i inspiraciju.

Ponekad je najljepši poklon onaj koji možeš odabrati prema vlastitim željama!

Naš eGift Card je vaučer koji zapravo predstavlja svu podršku, ljubav i slobodu izbora, ova digitalna kartica omogućava slavljeniku da odabere svoj savršeni poklon iz naše bogate online ponude.

Zamislite radost i uzbuđenje kada vaša voljena osoba primi ovo iznenađenje direktno na svoj e-mail. Bez brige o tome hoće li poklon stići na vrijeme ili hoće li odgovarati njihovom ukusu – eGift Card rješava sve te dileme! S ovom digitalnom karticom, slavljenik može istraživati našu ponudu i izabrati nešto što će zaista obradovati njegovo srce, a ponuda je više nego šarolika.

Pravila korištenja su jednostavna i jasna, pružajući maksimalnu fleksibilnost korisnicima. Nakon kupovine, slavljenik prima e-mail s detaljnim instrukcijama o načinu korištenja eGift Card. Vaučer nema rok trajanja i može se koristiti za bilo koji artikl iz naše ponude na www.magaza.com.ba. Bez obzira na to što odluče kupiti, vaš poklon će biti tu da ih podsjeti na vašu ljubav i podršku.

Vrijednosti eGift Card su fleksibilne, omogućavajući vam da birate između različitih iznosa, uključujući 50 KM, 100 KM, 150 KM, 200 KM i 300 KM, kako biste prilagodili poklon prema vašim željama i potrebama drage osobe. 

Neka vaš poklon za diplomski bude simbol novih početaka, slobode i ljubavi koji će trajati zauvijek, a uz 'Dino Merlin' kolekciju to je nemoguće izbjeći.

eGift Card (digitalni poklon bon)

eGift card (digitalni poklon bon) za proizvode iz Dino Merlin kolekcije
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvod!

Odabirom savršenog poklona za diplomski, ne samo da pokazujete koliko vam je stalo, već i pružate osobi nešto što će trajati i biti korisno u njegovom budućem životu. Naša kolekcija poklona, inspirisana stihovima Dine Merlina, nudi raznolike opcije koje su personalizovane, praktične, luksuzne, kreativne i originalne.

Prijedlozi od personalizovanog nakita poput narukvice "Furaj mali" i manžetni s potpisom 'Dino Merlin', preko dekorativnog postera "Ispočetka", do fleksibilnog eGift Card, nude savršenu kombinaciju elegancije, emotivne vrijednosti i praktičnosti. Vaš poklon za diplomski sada može biti simbol podrške, inspiracije i ljubavi, omogućavajući vašem najdražem slavljeniku da zakorači u budućnost s osmijehom i samopouzdanjem. 

Uz našu kolekciju, pronalaženje idealnog poklona nikada nije bilo lakše – pustite da ljubav i inspiracija pronađu put do vašeg srca. Vaša podrška i ljubav bit će temelj budućih uspjeha osobe koja je diplomirala.

Povezani artikli

Podijelite članak s prijateljima


Možda bi vas zanimalo

loading ...