Dostava diljem svijeta - Worldwide shipping

Slanje istog dana - Same day shipping

Pokloni

Savršeni pokloni za mladence: ideje koje će ih oduševiti na veliki dan

13.08.2024.

“Kad čovjek i žena u ljubavi zajedno osijede”, ima li nešto značajnije u životu od toga?

Ovo je tek jedan od ljubavnih stihova iz bogatog opusa kantautora Dine Merlina, koji savršeno opisuju značenje prave ljubavi kojoj svi teže u životu. 

Pronaći onu osobu kojoj ćete reći jednom i zauvijek ono najsigurnije “da”, predstavlja jedan od najvažnijih zadataka u životu. Vjenčanja, najljepše proslave ljubavi, su oni događaji kojima se svi podjednako raduju, a biti svjedok jednom takvom danu ponekad zna zadati mnogo razmišljanja zvanicama. 

Koji su to savršeni pokloni za mladence, koje će pamtiti i čuvati za cijeli život?

Na takav dan želimo da sve bude savršeno i besprijekorno, a baš takve želje moraju potkrijepiti i oni originalni pokloni za mladence koji će odisati ljubavlju i najljepšim željama. Šta ako vam kažemo da smo pronašli pravo rješenje za vas?

“Dobro je kad u životu za nešto se boriš, rukama stvoriš, dobro je kad u životu nekoga voliš, neko te voli”, kaže Dino Merlin, a baš ovu rečenicu možete pronaći u jednom od naših poklona iz Dino Merlin kolekcije. O čemu se radi?

Pokloni za mladence s ličnim dodirom i inspirativnim porukama stvaraju trajne uspomene i pokazuju pažnju prema detaljima, pa da li je to izgled postera s okvirom "Mi smo ljubav što se sakriti ne može" ili pak set od dvije porculanske šolje i poklon-kutiju, što čini samo djelić naše kolekcije, nije jedino što će vas oduševiti već na prvu. Ono što će vas osvojiti je zapravo duboka poruka koju svaki od ovih darova nosi sa sobom, a sve detalje otkrit ćete već za nekoliko redova ispod. 

Odaberite poklon koji će zaista odražavati vašu ljubav i poštovanje prema mladencima, nešto što će im uvijek izmamiti osmijeh na lice i podsjećati ih na vašu prisutnost na njihovom posebnom danu. Neka vaši pokloni za mladence budu simbol njihove vječne ljubavi i zajedništva, baš kao što su to stihovi Dine Merlina.

Kada tražite savršene poklone za mladence, želite nešto što će ih podsjećati na posebne trenutke, ljubav i sreću koju dijele, ali svakodnevno. Naš set od dvije porculanske šolje, inspirisan stihom iz pjesme "Da šutiš" s albuma "Ispočetka" Dine Merlina, upravo je takav poklon. Šolje koje su svakako više od običnog posuđa, nose poruku prave ljubavi, a predstavljene su u različitim varijacijama dizajna.

Jedna šolja je šarenog printa (color), dok je druga crno-zlatnog printa (gold), stvarajući savršeni balans između elegancije i živahnosti. Svaki put kada mladenci posegnu za ovim šoljama, bit će podsjećeni na snagu i ljepotu ljubavi koju dijele. Print je obostran, što ih čini idealnim za dešnjake i ljevake. Za lični utisak o predivnoj estetici ovih šolja dovoljan je jedan pogled, ali njih krasi i praktičnost koja će vas oduševiti. 

Izrađene od najfinijeg porculana (new bone china), perive su u mašini za suđe, što znači da će mladenci moći uživati u njima svakodnevno bez dodatnog truda. Svaka šolja ima zapreminu od 300 ml, savršenu za jutarnju kafu ili večernji čaj.

Šolje su brendirane potpisom "Dino Merlin" u unutrašnjosti i na dnu, što dodaje dodatni sloj ekskluzivnosti, a dolaze u elegantnoj, crnoj ukrasnoj poklon-kutiji s poklopcem, također brendiranom potpisom. Kutija, zbog koje pokloni za mladence dolaze u najboljem svjetlu, može se koristiti i kao ukrasna kutija za odlaganje, dodajući vrijednost i funkcionalnost vašem poklonu.

Kada su u pitanju pokloni za mladence, potrudite se da kao takvi budu nezaboravni, a naš set šolja garantuje da će svaki gutljaj podsjećati na ljubav koja se sakriti ne može.

Set od dvije porculanske šolje i poklon-kutija "Dobro je kad u životu nekoga voliš, neko te voli"

Dino Merlin kolekcija set od dvije bijele porculanske šolje na stolu, print 'Dobro je kad u životu nekoga voliš, neko te voli', u pozadini crna ukrasna poklon kutija
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvod!

Rekli ste savršeni pokloni za mladence? Imamo nešto što će dirnuti njihova srca i učiniti njihov poseban dan još posebnijim. Predstavljamo vam dekorativni poster s okvirom, inspirisan nezaboravnim stihom iz pjesme Dine Merlina - "Mi smo ljubav što se sakriti ne može".

Poster s okvirom "Mi smo ljubav što se sakriti ne može" nije samo ukras, već i simbol ljubavi koja prkosi vremenu. Ovaj elegantni dizajn, ukrašen crnim okvirom, savršen je odabir kao poklon za mladence, jer nosi poruku vječne ljubavi i povezanosti, baš kao i mladi par koji započinje svoj zajednički život.

Dimenzije postera s okvirom su 35,50 x 46,50 cm, što ga čini idealnim dodatkom svakom domu, podsjećajući mladence na njihovu posebnu vezu svaki put kad ga pogledaju.

Naravno, pokloni za mladence trebaju biti nešto više od običnog dara - trebaju biti emotivni, personalizovani i upečatljivi i zato izaberite poklon koji će mladencima pokazati koliko vam je stalo.
Izaberite poster s okvirom "Mi smo ljubav što se sakriti ne može" i učinite njihov dan i dom još ljepšim i emotivnijim.
Pokloni za mladence nikada nisu bili ovako posebni, pa zato, naručite sada i poklonite im ljubav koja će trajati zauvijek.

Poster s okvirom "Mi smo ljubav što se sakriti ne može"

Dino Merlin kolekcija postera za zid, dekoracija za zid u bijeloj boji i s printom 'Mi smo ljubav što se sakriti ne može'
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvod!

Nešto što će dodati eleganciju i poseban dodir njihovom velikom danu, a onda i svim drugim svečanim događajima, zasigurno su jedinstvene manžetne s potpisom Dine Merlina.

Kao savršen izbor za one koji cijene sofisticiranost i emotivnu povezanost, manžetne s Dino Merlin potpisom su prepoznatljiv i elegantan modni dodatak, idealan za posebne prilike. 

Inspirisane singlom "Mi", ove manžetne nose sa sobom stihove koji odjekuju ljubavlju i zajedništvom, čineći ih savršenim poklonom za mladence. Pokloni za mladence ne moraju biti obični, hajde da budu nezaboravni i posebni, baš kao što su ovi pažljivo izrađeni komadi nakita.

Ručno rađene od rodiniranog srebra, manžetne su prave male umjetnine. Svaki par dolazi u elegantnom poklon-pakovanju, zajedno s certifikatom o autentičnosti, što dodatno naglašava njihovu vrijednost i ekskluzivnost. Dimenzije manžetni su 1,5 cm u promjeru, što ih čini diskretnim, ali upečatljivim dodatkom svakom svečanom odijelu, a pokloni za mladence sada dobijaju jedan potpuno novi ton.

Pokloni za mladence trebaju biti više od samog dara - trebaju prenijeti osjećaje, stvoriti uspomene i simbolizovati ljubav. Manžetne s potpisom Dine Merlina upravo to i čine. Svaki put kad ih bude nosio, podsjetit će ih oboje na posebne trenutke i stihove koji su obilježili njihov put ljubavi.

Izaberite manžetne s Dino Merlin potpisom i učinite njihov dan još posebnijim. Pokloni za mladence nikada nisu bili ovako emotivni i elegantni! Ovakav dar bit će simbol ljubavi koji će nositi s ponosom.

Manžetne s Dino Merlin potpisom ''Mi''

Dino Merlin kolekcija modnih dodataka za muškarce od srebra, manžetne 'Mi' za košulju
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvod!

Naši pokloni za mladence vam govore da ne tražite dalje! Zašto? Predstavljamo vam ogrlicu s privjescima iz Dino Merlin kolekcije - čarobni spoj emocije i elegancije koji će zasigurno dirnuti srca vaših voljenih.

Ogrlica s pet mini privjesaka na srebrenom lančiću ističe se svojom jedinstvenošću i inspiracijom iz prepoznatljivih pjesama Dine Merlina. Privjesci su inspirisani stihovima iz pjesama "Ruža", "Kako da ti kažem", "Jedan dan jedna noć", "Dođi" i "Mi". Svaki privjesak nosi sa sobom duboku poruku ljubavi i povezanosti, što ovu ogrlicu čini savršenim poklonom za mladence.

Pokloni za mladence, složit će se svi, trebaju biti posebni, baš kao i ljubav koju slave. Ova ogrlica, izrađena od rodiniranog srebra, s pažljivo oblikovanim privjescima, nosi divne stihove koji će mladence podsjećati na njihov poseban dan i emocije koje su ih spojile. Laserski obrađeni stihovi i originalni potpis Dine Merlina na svakom privjesku daju ovoj ogrlici poseban trodimenzionalni efekat i dodaju notu autentičnosti i prestiža.

Dimenzije lančića su 45 cm, a veličina privjesaka je cca 1,2 cm, što ovu ogrlicu čini savršenim dodatkom svakoj kombinaciji. Ogrlica dolazi u elegantnoj crnoj kutijici za nakit, što je čini idealnim poklonom koji će oduševiti i iznenaditi svakoga.

Poklonite svojim dragim ljudima ljubav koja traje vječno!

Ogrlica s privjescima (silver)

Dino Merlin kolekcija nakita srebro ogrlica s mini privjescima
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvod!

Potreban vam je savršen poklon za mladence i nešto što donosi spoj ljubavi, najljepših želja i elegancije u jednom? Narukvica s pet privjesaka iz Dino Merlin kolekcije savršen je izbor za one posebne trenutke koji zaslužuju da budu obilježeni nečim zaista posebnim.

Srebrena narukvica s kombinacijom silver-rose gold privjesaka, inspirisana bezvremenskim pjesmama Dine Merlina, nosi sa sobom ne samo estetsku ljepotu, već i duboku emotivnu povezanost. Svaki od pet privjesaka, pažljivo oblikovanog srebra s rose gold pozlatom, predstavlja različite stihove iz pjesama "Ruža," "Kako da ti kažem," "Jedan dan jedna noć," "Dođi," i "Mi". Jeste li i vi zapjevali sada? Ovi prepoznatljivi stihovi, ugravirani na privjescima, donose sa sobom sjećanja na najljepše trenutke i ljubavne priče koje su inspirisale generacije, a mladencima će svaki dan biti kao najljepša pjesma kad god je pogledaju.

Kao poklon za mladence, ova narukvica je više od običnog nakita, baš zato što predstavlja znak ljubavi, predanosti i zajedničkog putovanja kroz život. Svaki privjesak nosi poseban značaj i poruku, a dužina narukvice je 18 cm, dok je veličina privjesaka cca 1,2 cm, idealna za svakodnevno nošenje ili za posebne prilike. Elegantna kutijica za nakit crne boje upotpunjuje ovaj predivan dar, spreman za darivanje.

Ako želite da vaš poklon bude nezaboravan i da mladencima donese radost i divne uspomene, narukvica s pet privjesaka iz Dino Merlin kolekcije je pravi izbor. Neka vaša ljubav i pažnja budu utkane u ovaj prekrasan komad nakita, idealan kao pokloni za mladence.

Narukvica s privjescima (silver/rose gold combo)

Dino Merlin kolekcija nakita od srebra u kombinaciji s rose gold pozlatom na mini privjescima
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvod!

Broševi su jedan od onih dodataka koji nikad ne izlazi iz mode, ali broš "Mi", iz kolekcije Dino Merlin, je spoj umjetnosti i emocije, pa u tome ima još veći značaj među ovim posebnim detaljima.

Ručno je rađen s posebnom pažnjom na sitnice, a dostupan je u čak tri elegantne varijacije i to rodinirano srebro (silver), srebro s 14-karatnom pozlatom (gold), i srebro s 14-karatnom pozlatom u rose gold nijansi. Svaka varijacija donosi jedinstveni sjaj i eleganciju, čineći broš savršenim izborom za darovanje, a pokloni za mladence baš to zaslužuju.

Kao takav, on nije samo prekrasan komad nakita, već i simbol ljubavi i predanosti, a inspirisan pjesmom "Mi" Dine Merlina, on nosi duboku poruku o povezanosti dvoje ljudi koji se vole. Pozlata na srebru postignuta je procesom elektroplatiranja, što osim estetske, ima i zaštitnu ulogu, osiguravajući da broš zadrži svoj sjaj i ljepotu kroz godine.

Dimenzije broša su 3,50 x 3,50 cm, savršene veličine da se istakne na odjeći, bilo da se nosi na vjenčanju ili na nekoj drugoj posebnoj prigodi. Elegantna kutijica za nakit crne boje upotpunjuje ovaj divan dar, spreman za darivanje.

Pokloni za mladence trebaju biti posebni, baš kao što je i njihova ljubav. Izaberite broš "Mi" iz kolekcije Dine Merlina i poklonite im nešto što će zauvijek nositi sa sobom, podsjećajući ih na njihovu ljubav i zajedništvo. Neka vaš poklon bude simbol njihovog jedinstva i sreće, savršeno utkano u predivan komad nakita.

Broš "Mi"

Dino Merlin kolekcija nakita od srebra s gold i rose gold pozlatom, broš 'Mi'
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvod!

U trenutku kada mladi par krene na zajednički put, važno je da ih pokloni za mladence podsjete na vašu podršku i ljubav.

Svaki od naših darova iz Dino Merlin kolekcije, bilo da se radi o narukvici s pet privjesaka, brošu "Mi," setu porculanskih šolja ili postera s okvirom, nosi sa sobom duboku emotivnu poruku koja će ih podsjećati na njihov poseban dan i ljubav koju dijele. Inspirisani bezvremenskim stihovima Dine Merlina, ovi pokloni za mladence su svakako više od običnih darova.

Izaberite poklon koji će mladencima izmamiti osmijeh na lice i učiniti njihov poseban dan još posebnijim. Neka vaši pokloni za mladence nose pečat njihove vječne ljubavi, baš kao što su to stihovi Dine Merlina. Darujte im nešto što će trajati zauvijek, nešto što će ih uvijek podsjećati na vas i na njihovu neprolaznu ljubav.

Pokloni za mladence iz Dino Merlin kolekcije – emotivni, elegantni i nezaboravni. Savršeno upakovana vječna ljubav koja vas čeka!

Povezani artikli

Podijelite članak s prijateljima


Možda bi vas zanimalo

loading ...