Dostava diljem svijeta - Worldwide shipping

Slanje istog dana - Same day shipping

Pokloni

Savršen poklon za rođendan: ideje za svakoga - žene, muškarce, roditelje i djecu

08.07.2024.

'Uzmi ovaj dar koji sam čuvao', baš za tebe!

''Ako izgovorim ljubav, šta će se dogoditi? Ako izgovorim, ljubav da li ću pogoditi?'' - najljepšim melodičnim stihovima Dino Merlin je upitao naglas ono što su se svi zapitali u sebi, barem jednom u životu. 

Ali, šta ako sada postoji pravi način kako možete izgovoriti i pogoditi ljubav iz prve u punom smislu i to samo s jednim savršenim poklonom?

Rođendani bitnih osoba u našem životu su trenuci kada im naročito želimo pokazati koliko su važan dio naše duše i to je jedan od onih dana kada im možemo, više nego inače, zahvaliti za sve ono što jesu. Taj jedan dan, razumije se, mora biti poseban, a jedinstveni pokloni za rođendan u tom trenutku trebaju potkrijepiti svaku našu emociju. Bilo da su mladi ili oni malo stariji, djeca ili roditelji, muškarci ili žene, svi se podjednako raduju kada na red dođu unikatni pokloni za rođendan, satkani od emocija i istinski najljepših želja upućenih samo njima. 

Sigurno se sada pitate kako izabrati upravo takav poklon za rođendan, da u isto vrijeme bude originalan, praktičan i idealan za osobu do koje nam je stalo? Možda se baš među ovim redovima krije odgovor na ovo pitanje koje svi postavljamo sebi iznova svake godine, nerijetko više puta. 

Pronaći savršen poklon za rođendan voljene osobe zna biti i te kako zahtjevno, ali ne nužno i teško, ukoliko ideje za poklone za rođendan potražite na pravom mjestu. Stihovi Dine Merlina odišu emotivnošću, elegancijom i jedinstvenošću, onako kako pokloni za rođendan za sve uzraste i treba da izgledaju, a baš uz njih, kako nam je i sam Dino Merlin provukao kroz svoje stihove, pogodit ćete ljubav i emociju iz prve!

Da li je to možda personalizovana maska za telefon za muškarca, sa stihovima Dine Merlina, kojima biste mogli ispričati cijelu vašu priču i koja bi na taj način uvijek bila uz njega ili je to možda idealni poklon za rođendan za ženu u obliku narukvice, s kojom biste joj pokazali ljubav najljepšim riječima upućenim kroz emotivne stihove, ili su možda u pitanju praktični pokloni za rođendan vaših najmlađih u vidu, na primjer, jastuka sa stihom “Laku noć, moja mala barbiko” – nije važno i ne treba da imate dilemu, jer svaki od njih satkan je od ljubavi, topline, te pažnje i baš svaki bi bio pravi izbor. 

Zbog toga, u nastavku smo za vas izdvojili specijalnu ponudu poklona za rođendan za sve uzraste, uz koje više nikada nećete morati razmišljati kako se piše ljubav kroz poklone.

Rođendanski pokloni za muškarce

Zamislite trenutak kada vaš voljeni muškarac uzima svoj telefon, ali umjesto obične i svakodnevne maske, na njemu se sjaji stih kao podsjetnik da se u životu uvijek može i treba nešto lijepo desiti. Tom maskom, ne samo da će zaštititi svoj mobilni telefon, već će nositi komadić optimizma, motivacije, ali i uspomene na vas, gdje god da pođe. 

Dizajnirana s ljubavlju i inspiracijom, ova maska za telefon nosi potpis Dine Merlina, umjetnika čija riječ uvijek pronalazi put do srca.

Naručite ovu jedinstvenu masku za mobilni telefon i obradujte vašeg posebnog muškarca na njegov rođendan. Ne samo da ćete mu pokloniti zaštitu za njegov omiljeni uređaj, već ćete mu dati komadić vas, vaše ljubavi i vaše zajedničke priče. Jer nešto lijepo treba da se desi, i ta ljepota može biti dio svakog dana uz ovu posebnu masku za mobitel, inspirisanu stihovima Dine Merlina.

Maska za telefon 'Nešto lijepo treba da se desi'

Dino Merlin crna maska za telefon u ruci s printom stiha 'Nešto lijepo treba da se desi' kao ideja za poklon za rođendan
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvod!


Poklon za rođendan
, a već na prvoj stranici tvrdih korica A5 rokovnika, nalaze se stihovi Dine Merlina koji kažu: "Idemo dalje sve do medalje". Taj jednostavan, ali dubok stih, postaje tog trenutka podsjetnik na ljepotu života, te motivacija na svakom koraku.

Ovaj rokovnik nije samo mjesto za zapisivanje obaveza, to je mala kutija sreće, inspiracije i snova. Svojim tvrdim, baršunastim koricama, gumicom za zatvaranje, kao i gratis jumbo grafitnom olovkom 'Dino Merlin', čuva tajne i ciljeve, baš kao što ljubav čuva srce. Inspirisan stihom s albuma "Hotel Nacional", ovaj rokovnik je simbol vaše podrške, ljubavi i želje za optimizmom i motivacijom svakog dana.

Personalizovani pokloni za rođendan su posebni, jer nose dodir vaše jedinstvene veze, a rokovnik s potpisom Dine Merlina nije samo praktičan poklon, već je i simbol vašeg zajedničkog puta i vaše želje da vaš voljeni osjeća radost svaki put kada ga koristi. 

Jer svako zaslužuje vjetar u leđa na svom putu ka uspjehu, a baš ovaj poklon za rođendan će biti podsjetnik na to da ima vas pored sebe, kao najveću podršku.

Rokovnik (notes) s olovkom 'Idemo dalje sve do medalje'

Dino Merlin rokovnik/notes na stolu u boji srebra i s dizajnom 'Idemo dalje sve do medalje'
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvod!

Čestitka nije samo komad papira, to je mali izraz vaše ljubavi i poštovanja prema vašem voljenom, ali i sreće, radosti i najljepših želja, još ako je inspirisana stihom ''Furaj mali'' iz pjesme "Sredinom" sa istoimenog albuma Dine Merlina, ova čestitka i poklon za rođendan donosi snažnu poruku motivacije, podrške i razumijevanja.

Riječi vrlo lako mogu postati melodija ljubavi, optimizma, razloga sreće, koja se proteže iz srca vaše rođendanske čestitke.

Neka vaš voljeni osjeti toplinu vaših riječi dok čita stihove koji su pažljivo odabrani da izraze ono što osjećate i što iskreno od srca mu želite.

Čestitka (razglednica) s kovertom 'Furaj mali'

Dino Merlin bijela čestitka s kovertom i printom u crnoj i crvenoj boji 'Furaj mali' na bijeloj pozadini
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvod!


Poklon za rođendan često traži nešto posebno, nešto što će izraziti dubinu vaših osjećanja na originalan način.
Majica s potpisom Dine Merlina je upravo takav poklon. Jednostavna u svom dizajnu, ali efektna i snažna u svojoj poruci, ova majica će biti nezaboravan dodatak garderobi vašeg voljenog.

Neka vaš muškarac nosi ovu majicu s ponosom, znajući da je podržan i voljen, a kao što kaže Dino Merlin, "Danas sam OK", neka ga podsjeća na to da hrabro korača kroz život, sa osmijehom na licu i vjerom u budućnost. Ova majica je idealan način da to pokažete. Ne zaboravite, odjeća koju nosite je izraz vašeg stila i samopouzdanja, a onda i životne filozofije, ukoliko je u pitanju majica inspirisana stihovima iz pjesme "Danas sam OK".

T-shirt (majica) 'Danas sam OK'

Muškarac u 'Dino Merlin' bijeloj majici kratkih rukava (T-shirt) s crnim dizajnom stiha 'Danas sam OK' sjedi na stolici i drži bijelu šolju
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvod!


Poklon za rođendan u vidu prekrasnog
box seta od 11 CD-ova, koji obuhvata sve studijske albume grupe Merlin i sve pojedinačne studijske albume Dine Merlina do 2014. godine, zasigurno je više od obične muzičke kolekcije. To je putovanje kroz vrijeme, kroz različite periode i faze vašeg odnosa. Ideje za poklone za rođendan često traže nešto što će biti istovremeno praktično i emotivno, a ovaj box set upravo to pruža.

Svaki CD nosi svoju priču, svoje note i svoje emocije, kao dragocjeni fragment vaše ljubavne priče.

Sa svakim albumom, vaš voljeni će se prisjetiti posebnih trenutaka koje ste zajedno proživjeli, osjećajući toplinu vaše ljubavi kroz note i stihove. Potpis Dine Merlina na naslovnoj stranici pakovanja dodaje poseban dodir elegancije i personalizacije, čineći ovaj poklon za rođendan još dragocjenijim.

"Hotel Nacional", jedan od albuma u ovom setu, osvojio je srca mnogih širom svijeta, čime je potvrdio ne samo umjetničku vrijednost Dine Merlina, već i važnost muzike u vašem odnosu.

Ovaj box set može biti simbol vaše ljubavi, podsjetnik na sve što ste prošli i sve što tek dolazi. Dino Merlin kaže "Furaj mali sam sredinom", a ovaj poklon za rođendan bit će središnja tačka vaše priče, nešto što će se čuvati i cijeniti godinama koje dolaze. Dopustite da se nešto lijepo desi i ovaj put.

Merlin i Dino Merlin diskografija box set deluxe (11 CD set) 10+1

Dino Merlin i Merlin diskografija, set studijskih albuma od 11 CD-ova
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvod!


Rođendanski pokloni za žene

Baš kao što kaže Dino Merlin, "Uvijek si bila posebna", ljubav može biti svjetionik u životu i svjetlo koje će vas zauvijek vezati. Sličnu poruku nosi i stih ''I ja imam tebe, ružo moja'' koji nas podsjeća na to da svako ima nekoga da mu ruke pruža. O ljubavi pjevaju i stihovi ''Kako da ti kažem koliko mi značiš'', ''Mi'', te ''Dođi'', a sve njih zajedno možete pronaći na autentičnoj narukvici, ručno izrađenom i inspirisanom stihovima Dine Merlina.

Privjesci od rodiranog srebra i s rose gold pozlatom, donose ne samo estetsku ljepotu, već i trodimenzionalni efekat koji dodatno ističe posebnost ove narukvice. Svaki put kada pogleda ovu narukvicu na svojoj ruci, podsjetiće je na ljubav, na sva vaša zajednička iskustva i snove koji vas čekaju. Svaki detalj, od originalnog potpisa Dine Merlina ugraviranog na poleđini svakog privjeska do laserski obrađenih stihova, govori koliko je posebna i važna žena u vašem životu.

Pakovano u elegantnu kutijicu za nakit crne boje, ovaj poklon će biti nezaboravan dodatak rođendanskom slavlju vaše voljene.

Narukvica s privjescima 'Dino Merlin'

Dino Merlin narukvica s pet privjesaka od srebra i s rose gold pozlatom, privjesci 'I ja imam tebe, ružo moja', 'Uvijek si bila posebna', 'Mi', 'Kako da ti kažem koliko mi značiš', 'Dođi'
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvod!


Odaberite
modernu, elegantnu majicu kao poklon za rođendan svoje voljene žene i dopustite da svaki dodir tkanine bude podsjetnik na vašu neizmjernu sreću i ljubav. 

Pitate se kako je to moguće? 

Dizajn majice je inspirisan poznatom pjesmom "Ruža" s albuma "Hotel Nacional", Dine Merlina, koja govori o ljubavi koja traje kroz sve izazove života. Ova majica, standardnog kroja u bijeloj ili crnoj boji, s printom na prednjoj strani u predloženim bojama, postat će lako simbol vaše zajedničke priče i ljubavi koja cvjeta poput najljepše ruže.

Neka vaša voljena nosi ovu majicu s ponosom, znajući da je podržana i voljena. "I ja imam tebe, ružo moja", stih je kroz koji ovaj poklon za rođendan postaje podsjetnik na vašu ljubav, vašu snagu i povezanost mnogo dužu od tog jednog posebnog dana.

T-shirt (majica) 'I ja imam tebe, ružo moja'

Djevojka u 'Dino Merlin' bijeloj majici kratkih rukava (T-shirt) s printom 'I ja imam tebe, ružo moja'
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvod!


U trenucima kada svijet zastane, a samo tišina govori,
ljubav izražena kroz riječi Dine Merlina postaje naša simfonija, samo ako je znamo čuti. "Uvijek si bila posebna", tihi šapat naših srca, postaje središte povezanosti, a još ako je to jedan od stihova koji može da se nađe na maski za mobitel s potpisom Dina Merlina, poklon za rođendan vašoj voljenoj ženi dobit će jedan potpuno novi ton.

Maska ne mora biti samo zaštita za telefon, ona može biti simbol ljubavi, vašeg puta i snova, a baš to se može kriti u Merlinovom stihu kroz praktični poklon za rođendan. U ovom svijetu, gdje su pokloni za rođendan često samo materijalni, potrebno je dati nešto veće, nešto što će nositi priču, emocije i ljubav, a onda i dokazati joj da je uvijek bila posebna i da će to i ostati. 

Neka je svaki dodir s mobitelom podsjeti na vaše zajedničke trenutke, a ova unikatna maska bit će naša mala tajna, a vaša zvijezda vodilja koja će vas uvijek vraćati jedno drugome. Jedinstveni pokloni za rođendan? Možda i nije tako teško pronaći ih.

Maska za telefon 'Uvijek si bila posebna'

Dino Merlin crne i prozirna maska za telefon/iPhone s dizajnom 'Uvijek si bila posebna'
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvod!


Pokloni za rođendan ponekad treba da budu istovremeno
suptilni, ali izražajni. Porculanska šolja i poklon-kutija su upravo takvi pokloni - moderni, elegantni i unikatni pokloni za rođendan s porukom ljubavi koja je ugravirana u svaki detalj.

Ono što ovu šolju izdvaja je sam stih "Sve dok te bude imalo, ja se ne plašim nimalo", jer svaki gutljaj iz ove šolje postaje podsjetnik na dubinu vaše ljubavi. Osim toga, brendiranje potpisom "Dino Merlin" dodaje još jedan poljubac autentičnosti ovom posebnom rođendanskom poklonu.

Sa svojom ergonomski oblikovanom drškom i idealnom zapreminom, ova šolja pruža udobnost i praktičnost u svakodnevnoj upotrebi, čineći je idealnim pratiteljem za jutarnju kafu, opuštajući čaj ili toplu čokoladu.

Kvalitet ove šolje je i neosporni odraz predanosti kvalitetu. Izrađena pažljivim procesom proizvodnje, ova šolja je vrhunskog kvaliteta i izdržljivosti. Njen porculanski materijal je otporan na ogrebotine i lako se održava, čineći je dugotrajnim izborom za svakodnevnu upotrebu.

Zato, odaberite ovu porculansku šolju kao poklon za rođendan svoje voljene i dopustite da svaki gutljaj iz ove šolje bude podsjetnik na vašu neizmjernu sreću i ljubav.

Porculanska šolja i poklon-kutija 'Sve dok te bude imalo, ja se ne plašim nimalo'

Dino Merlin bijela porculanska šolja s printom 'Sve dok te bude imalo, ja se ne plašim nimalo' na stolu i s cvijećem
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvod!


Dizajniran unikatnim printom, crni
dekorativni jastuk inspirisan pjesmom Dine Melina “Krive karte” postat će središnji dio vašeg zajedničkog prostora, podsjećajući vas kroz stih ''Kako da ti kažem koliko mi značiš'' na vašu ljubav i povezanost u svakom trenutku. Njegova prisutnost u vašem domu ima moć pružanja osjećaja sigurnosti i topline, čineći vašu svakodnevicu još ljepšom i ispunjenijom. Osim svoje emotivne vrijednosti, ovaj jastuk je i izuzetno kvalitetan. Izrađen od materijala visoke kvalitete, pruža udobnost i eleganciju u svakom dijelu doma. Njegov jedinstveni dizajn čini ga unikatnim dodatkom za svaki prostor, istovremeno dodajući dozu intimnosti.

Print sa stihom "Kako da ti kažem koliko mi značiš" nalazi se na obje strane jastuka, podsjećajući na trajnu prisutnost jedno drugoga u životu.

Odaberite ovaj dekorativni jastuk linije Dino Merlin Home Official Merchandise kao poklon za rođendan vaše voljene žene i dopustite da ovaj jastuk postane simbol vaše zajedničke ljubavi, vraćajući vas na važnost svakog trenutka provedenog zajedno u vašem domu.

Jastuk 'Krive karte'

Dino Merlin crni ukrasni/dekorativni jastuk 'Krive karte' inspirisan stihom 'Kako da ti kažem koliko mi značiš'
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvod!


Rođendanski pokloni za djecu 

Majica za djecu “Furaj mali”, inspirisana pjesmom Dine Merlina, može biti više od običnog rođendanskog poklona! Neka bude simbol vaše ljubavi prema djetetu, koja traje i raste iz dana u dan. Kada mališani budu nosili ovu majicu, zasigurno će moći osjetiti toplinu vašeg zagrljaja i sigurnost vašeg prisustva, čak i kada niste tu. 

Jedinstvena, posebna i puna ljubavi, s printom čuvenog stiha “Furaj mali” na prednjoj strani, dijete će osjećati blizinu vaše ljubavi i podrške gdje god da se nalazi, pa čak i onda kad bude trebalo “furati sam sredinom”. 

Izrađena od udobnog materijala i s kvalitetnim printom, ova majica u crnoj boji predstavlja poklon koji pruža udobnost i mekoću, čineći svaki trenutak proveden uz njega posebnim i nezaboravnim.

Za sve mališane koji sa stilom furaju kroz svaki dan!

T-shirt (majica) za djecu 'Furaj mali'

Dječak u 'Dino Merlin' crnoj majici kratkih rukava (T-shirt) s dizajnom 'Furaj mali', dječja majica
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvod!


“Laku noć, moja mala barbiko”,
riječi su koje svaki roditelj poželi reći svojoj kćerki pred spavanje. Poklon za rođendan malim princezama traži da bude nešto posebno, a stihovi Dine Merlina u ovom slučaju svakako spadaju u tu kategoriju. Dekorativni jastuk, inspirisan stihom "Laku noć moja mala barbiko" iz istoimene pjesme postaje upravo takav poklon za rođendan - jedinstven, poseban i pun ljubavi.

S printom na obje strane jastuka, vaše princeze će osjećati blizinu ljubavi gdje god da se nalaze, a neka ova mala gesta ljubavi i pažnje bude putokaz za njih, podsjećajući ih da su voljene, podržane i da mogu postići sve što požele. Naše princeze to zaslužuju, zar ne?

Jastuk 'Laku noć, moja mala barbiko'

Dino Merlin ukrasni/dekorativni jastuk 'Laku noć, moja mala barbiko' na bijeloj podlozi
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvod!


Sticker sheet (set naljepnica) s prepoznatljivim stihovima iz pjesama Dine
Merlina svakako su nešto što bi moglo oduševiti naše najmlađe. Poklon za rođendan djeci treba biti nešto posebno, nešto što će biti više od običnog poklona - nešto što će im donijeti radost i kreativnost. Ovi setovi naljepnica omogućavaju im da svoje omiljene stihove dodaju na svoje laptope, mobilne telefone i druge predmete, čineći ih tako jedinstvenim i personalizovanim. 

Sa osam prepoznatljivih stihova Dine Merlina na jednom sticker sheet-u: "Skoro će zima", ''Mi smo ljubav što se sakriti ne može'', "Sve dok te bude imalo, ja se ne plašim nimalo", "Idemo dalje sve do medalje", ''Kad si rekla da me voliš'', ''Laku noć, moja mala barbiko'', “Nedostaješ” i “Kako se piše ljubav, da li kao jedna riječ”, te sedam svima poznatih stihova na drugom sticher sheet-u: ''Kako da ti kažem koliko mi značiš'', ''Uvijek si bila posebna'', ''I ja imam tebe, ružo moja'', ''Dobro je kad u životu nekoga voliš, neko te voli'', ''Furaj mali'' i ''Danas sam OK'', ovi setovi naljepnica postaju više od običnih naljepnica - postaju inspiracija, izvor motivacije i alarm za ljubav koju osjeća od svojih najdražih, a onda i njihov novi omiljeni poklon za rođendan.

Izrađene od visokokvalitetnog i izdržljivog PVC materijala, ove naljepnice će krasiti dječije omiljene predmete dugi niz godina. Veličina stickera je cca 6x5,5 cm, a dolaze u setu od sedam ili osam komada, upakovane u A5 format list. Ljubav zaista može da nas okružuje u koju god stranu pogledali!

Sticker sheet/set naljepnica

Djevojka lijepi set naljepnica/sticker sheet inspirisan Dino Merlin stihovima na laptop
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvod!


Četiri sveske, svaka s prepoznatljivim
stihom iz pjesama Dine Merlina, poput "Mi smo ljubav što se sakriti ne može",  "Uvijek si bila posebna", “I ja imam tebe, ružo moja” i “Na vrhu uvijek ima mjesta, ako se krene sa dna”, nose poruku ljubavi, nade i podrške, inspirišući vaše mališane da sanjaju velike snove, a koji je bolji povod da im još glasnije kažete ove stvari nego baš njihov rođendan? 

Set sveski 4 u 1 s potpisom Dino Merlin je jedinstveni poklon za rođendan vašoj djeci, a svaki put kada budu zapisivali nešto važno i kreativno, osjetit će vašu bezgraničnu ljubav i podršku jer, između ostalog, ljubav prema djeci ne smije i ne može biti sakrivena.

Meki uvez s mekim koricama čini ih udobnima za korištenje, dok kvalitetan papir osigurava glatko pisanje bez mrlja. Vanjština je presvučena gloss papirom, dajući im dodatnu izdržljivost i atraktivnost. Posebnost ovih sveski čini crno-bijeli predlist na kojem je ispisan stih "Počnimo ponovo ispočetka" iz pjesme "Ispočetka", čime se svaki novi početak čini još posebnijim i motivirajućim. Koračajte zajedno do vrha!

Poklon (set) 4 u 1 sveske (A5) 'Dino Merlin'

Set od četiri sveske u crnoj boji i formatu A5 iz Dino Merlin kolekcije s dizajnima 'Uvijek si bila posebna', 'Mi smo ljubav...', 'Na vrhu uvijek ima mjesta...', 'I ja imam tebe, ružo moja', na bijelom stolu
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvod!


Nešto što bi vaše najdraže mališane moglo oduševiti i što će zasigurno nositi sa sobom kao dragocjeni suvenir je
grafitna crna olovka s potpisom Dino Merlin. To ne mora biti nužno olovka - to je izraz ljubavi, inspiracije i jedinstvenosti, koji će vaše dijete nositi kroz život, a poklon za rođendan tako će dobiti potpun izgled.

Privjesak s potpisom Dino Merlin dodaje ličnu notu ovoj olovci, čineći je ne samo funkcionalnim priborom za pisanje, već i simbolom snova i ambicija. Izrezbaren laserskom gravurom na metalnoj podlozi, ovaj privjesak je ručno izrađen s pažnjom i preciznošću, što ga čini unikatnim dodatkom koji se može koristiti i samostalno. Privjesak se može kačiti i na druge stvari tako što se otkači od olovke.

Na vrhu olovke sjaji prelijepi kristal, dodajući dašak luksuza svakom trenutku pisanja. Vaše dijete će se osjećati posebno dok piše olovkom koja je savršeno dizajnirana za sve uzraste i idealno se kombinuje uz rokovnike iz Dino Merlin kolekcije. Dostupna u raznim varijacijama boja, omogućuje vam da odaberete onu koja najbolje odgovara ukusu vašeg djeteta. Dopustite im da osjete vašu ljubav i podršku u svakom trenutku, dok furaju svoje snove i stvaraju svoju budućnost.

Grafitna olovka sa kristalom u boji i privjeskom 'Dino Merlin'

Djevojka u ruci drži crne grafitne olovke s kristalom u boji, privjeskom i potpisom 'Dino Merlin'
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvod!


Ponekad je zahtjevno odabrati savršen poklon, posebno kada se suočavamo s ograničenim vremenom i nesigurnošću. Zato smo osmislili
eGift Card - elektronski poklon vaučer koji je jednostavan, praktičan i uvijek pravo rješenje!

S eGift Card-om možete iznenaditi svoju dragu osobu u trenu. Samo jednim klikom, ovaj originalan poklon za rođendan stiže direktno na njihov e-mail, čineći iznenađenje trenutnim, ali i nezaboravnim. Međutim to nije sve - eGift Card pruža i mogućnost odabira vlastitog poklona iz naše online ponude, dajući vašoj dragoj osobi mogućnost da ispuni svoje želje i odabere ono što zaista želi.

Odaberite vrijednost vaučera koji najbolje odgovara vašem budžetu i željama. S opcijama od 50 KM pa nadalje, možete pronaći savršen poklon za svaku priliku.

Posebno važan segment ovog poklona je mogućnost pisanja personalizovane poruke. Vaša poruka će stići zajedno s eGift Cardom u e-mailu, dodajući dodatni sloj personalizacije i pažnje.

Neka vaša draga osoba osjeti vašu ljubav i podršku uz eGift Card - savršen poklon za rođendan koji omogućava slobodu izbora i donosi osmijeh na lice svakog kome je namijenjen!

E-gift card, digitalni poklon bon Magaza
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvod!


Pronaći savršen poklon za rođendan nije uvijek lak zadatak, ali put do njega može biti zanimljiv i emotivan
. Inspirisani stihovima Dine Merlina, ovi personalizovani pokloni donose ne samo materijalnu vrijednost, već i duboku emotivnu vezu. Bez obzira da li je to maska za telefon, rokovnik, majica, diskografija, narukvica, šolja, jastuk ili set naljepnica, svaki od njih nosi sa sobom jedinstvenu priču ljubavi, podrške i povezanosti.

Uz ove poklone, ne samo da poklanjate, već i dijelite dijelove svoje duše i srca, čineći rođendan vaših voljenih nezaboravnim i ispunjenim trenucima ljubavi.
Na ovom blogu možete pronaći citate koji će vašu rođendansku čestitku obogatiti dodatnim notama ljubavi, sreće i najljepših želja.

Povezani artikli

Podijelite članak s prijateljima


Možda bi vas zanimalo

loading ...