Dostava diljem svijeta - Worldwide shipping

Slanje istog dana - Same day shipping

Pokloni

Unikatni pokloni za godišnjicu braka: ideje koje uvijek oduševe

23.08.2024.

“Jer ljubav je kad sve o tebi znam, a da te volim nastavljam...”

Postoje li riječi kojima bismo bolje mogli opisati odnos između dvoje ljudi, koji je krunisan onim najvećim – brakom

Samo ovakve najljepše riječi kriju se među stihovima pjesama Dine Merlina, kantautora koji je zauvijek upisao svoje ime i riječi u srca svih onih koji su dopustili da ih barem jednom kroz život vodi ono najsvetije – ljubav. A šta je ljubav ako nije opisana s riječima poput: “sveto je ono pred čime drhtiš, a čemu se diviš”?

Savršeni pokloni za godišnjicu braka, oni najposebniji i najunikatniji, koji bi našu polovinu ostavili bez daha, ponekad znaju zadati onu slatku glavobolju. Kako pronaći nešto toliko idealno čime biste još jednom osvojili svog životnog saputnika već na prvi pogled?

Mi znamo način kako da im kažete koliko vam znače! Pokloni za godišnjicu braka za parove nisu ništa drugo nego izraz vaše najčistije ljubavi i emocije, a u potrazi za savršenim darom koji će oduševiti vašeg partnera, unikatni pokloni za godišnjicu braka iz Dino Merlin kolekcije pružit će vam priliku da spojite umjetnost i osjećanja u jedan nezaboravan skup emocija upakovanih u eleganciju.

Proslava tog datuma kada ste rekli jedno drugome “da” je poseban trenutak kada se osvrćemo na zajedničke trenutke i slavimo ljubav koja nas povezuje, a pravi pokloni za godišnjicu braka mogu učiniti ovaj dan još posebnijim i stvoriti čarobne uspomene.

Zavirite u kraljevstvo najljepših pažljivo odabranih poklona za ovaj poseban dan kada se slavi ljubav i oduševite svoju bolju polovinu emocijama koje Dino Merlin kolekcija može izazvati. Za nju, za njega ili možda za oboje odjednom, pokloni za godišnjicu braka su sada tu, nadohvat vašeg srca!

Savršeni pokloni za godišnjicu braka za nju

Godišnjica braka je vaša prilika da izrazite koliko vam supruga znači i vaš idealan način da je iznenadite poklonom koji će zauvijek nositi dio vaše zajedničke priče, a kao poseban poklon za posebnu ženu u vašem životu, predstavljamo vam prekrasnu narukvicu "I ja imam tebe, ružo moja". Pokloni za godišnjicu braka s ovom narukvicom dobijaju jedan novi ton. 

Stih iz pjesme Dine Merlina, kao i mnogi drugi s njegovim potpisom, nosi duboku emotivnu poruku koja govori o ljubavi, posvećenosti i zajedništvu, a baš ovaj poseban stih sada možete pokloniti svojoj voljenoj osobi u obliku predivne narukvice, koja će biti trajni podsjetnik na vašu ljubav i sve divne trenutke koje ste proveli zajedno. Još uvijek se pitate zašto baš ona?

Ručno rađena narukvica izrađena je od najfinijeg srebra, oplemenjena 14-karatnom rose gold pozlatom, a pozlata na srebru postignuta je procesom elektroplatiranja, što osigurava ne samo predivan estetski izgled, već i dugotrajnu zaštitu. Nakon ove narukvice, i vaša ljubav dobit će zasigurno poseban zaštitni plašt, a poseban trodimenzionalni prikaz stiha “I ja imam tebe, ružo moja”, vaš datum godišnjice braka zauvijek će ostaviti urezan u sjećanju kao najljepši događaj i poklon u životu.

Dino Merlin narukvica srebro s pozlatom 'I ja imam tebe, ružo moja' na ruci, u pozadini djevojka drži buket ruža
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvod!

“U svakoj bašti raste ruža i svako ima nekoga da mu ruke pruža”, a s ovom narukvicom, koja dolazi u elegantnoj crnoj kutijici za nakit, spremna da iznenadi vašu voljenu osobu,  pokazat će joj da je ona vaša najposebnija ruža za sve ovo vrijeme i da će vaše ruke, misli, ljubav i emocije ići uvijek samo ka njoj. Na poleđini privjeska ugraviran je originalni potpis Dine Merlina, što dodatno naglašava autentičnost i jedinstvenost ovog poklona za godišnjicu braka.

Pa, šta još uvijek čekate?

Dino Merlin kolekcija nakita 'I ja imam tebe, ružo moja', narukvica od srebra s rose gold pozlatom na roze pozadini
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvod!

Godišnjica braka je zaista poseban trenutak u kojem svi žele izraziti svu ljubav, zahvalnost i posvećenost svojoj ljepšoj polovini, a nema boljeg načina da se to učini, nego posebnim poklonom koji govori više od riječi. “Kako da ti kažem koliko mi značiš? I to da ne mogu bez tebe da živim, da radim?”, upitao je Dino Merlin, a jeste li vi već pronašli odgovor na ovo pitanje?

Predstavljamo vam lančić i prsten "Kako da ti kažem koliko mi značiš", savršeni poklon za vašu godišnjicu braka, s potpisom Dino Merlin. 

Zašto baš ovaj set?

Ovaj predivni nakit inspirisan je stihom iz pjesme "Krive karte", koji nosi snažnu poruku ljubavi i posvećenosti, a ručno izrađen od srebra sa 14-karatnom rose gold pozlatom, ovaj set ne čini samo estetski savršenim, već i funkcionalnim. Proces elektroplatiranja osigurava trajnost i zaštitu, dok laserska gravura stiha i potpisa Dine Merlina na prstenu dodaje personalizovani dodir, koji će vašu dragu osobu zaisigurno ostaviti bez daha i ponovo osvojiti.

View this post on Instagram

A post shared by Magaza (@magaza)

Ipak, posebnost ovog poklona leži u njegovoj svestranosti. Prsten možete nositi samostalno ili kao privjesak na lančiću, što vam omogućava da imate dva proizvoda u jednom. Dužina lančića je 56 cm, dok su dimenzije pločice prstena 2,30 cm x 1,50 cm, uz mogućnost podešavanja prstena za savršeno pristajanje, tako da s ovim poklonom – izgovor ne postoji.

Kada birate poklon za godišnjicu braka, birajte nešto što će zauvijek ostati u srcima. Lančić i prsten "Kako da ti kažem koliko mi značiš" je savršen način da pokažete koliko vam zaista znači osoba s kojom dijelite svoj život. Ne propustite priliku da vašoj ljubavi poklonite nešto jedinstveno, nešto što nosi ljubav, pažnju i stihove omiljene pjesme, a uz ovaj lančić i prsten, vaša ljubav će zasjati još jače, pa pokloni za godišnjicu braka više nikad neće izazvati nedoumicu da li je to ono što smo tražili.

Dino Merlin kolekcija nakita srebro s rose gold pozlatom 'Krive karte' ogrlica i prsten 2 u 1
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvod!

Pokloni za godišnjicu braka treba da budu istovremeno suptilni, ali izražajni, autentični, a ako tražite savršen poklon koji će osvojiti srce vaše voljene, naš originalni i kreativni cvjetni aranžman inspirisan pjesmom Dine Merlina "Ruža" s albuma "Hotel Nacional" idealan je izbor.

Ruža koja ne vene predstavit će vašu emotivnu vezu koja s godinama postaje sve ljepša i jača, a u našem slučaju, ona je prošla kroz poseban proces dehidriranja, kako bi zadržala svoj svježi izgled najmanje četiri godine. Ovaj cvjetni aranžman prkosi prolaznosti vremena, simbolizujući vašu trajnu ljubav i posvećenost, pa šta vam je još potrebno kada kažete “savršeni pokloni za godišnjicu braka”?

Uz ovaj jedinstveni cvjetni aranžman dolazi i porculanska šolja vrhunskog kvaliteta, izrađena od "new bone china" porculana. Šolja je ne samo estetski privlačna, već i izuzetno funkcionalna, jer ergonomična drška, idealna zapremina od 300 ml, obostrani print pogodan za dešnjake i ljevake, te mogućnost pranja u mašini za suđe čine je savršenom za svakodnevnu upotrebu. Svaki put kad vaša voljena osoba koristi ovu šolju, stih "I ja imam tebe, ružo moja" pružit će joj poseban trenutak inspiracije i romantike. S vašim pečatom, a potpisom Dine Merlina u unutrašnjosti i na dnu šolje dodaje dodir ekskluzivnosti i autentičnosti, podsjećajući na vašu ljubavnu priču.

Cvjetni aranžman dolazi u elegantnoj crnoj poklon-kutiji sa poklopcem, brendiranoj potpisom Dine Merlina. Kutija nije samo pakovanje, već i ukrasna kutija za odlaganje koja se može koristiti odvojeno, dodajući funkcionalnost i estetsku vrijednost vašem poklonu.

Ne zaboravite, pokloni za godišnjicu braka trebaju biti posebni, baš kao i vaša ljubavna priča, a ovo je pravi način za to.

Dino Merlin cvjetni aranžman od crvene trajne ruže u porculanskoj bijeloj šolji 'I ja imam tebe, ružo moja', te crnoj poklon-kutiji s potpisom Dino Merlin
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvod!

Pokloni za godišnjicu braka trebaju biti odraz vaše ljubavi i posvećenosti, a bolji primjer za to od narukvice "Uvijek si bila posebna" čini se da i ne postoji. Pitate se kako? 

Narukvica je ručno rađena s pažnjom i ljubavlju, inspirisana stihom "Uvijek si bila posebna" iz pjesme Dine Merlina "Jedan dan, jedna noć". Ovaj stih nosi duboku poruku ljubavi koja nikad ne prestaje, baš kao veza s voljenom osobom, a privjesak od rodiranog srebra u zanimljivoj kombinaciji plave i ljubičaste boje nosi posebnu čar zahvaljujući laserskoj obradi stiha "Uvijek si bila posebna". Trodimenzionalni efekat dodaje dodatnu dubinu i ljepotu, stvarajući vizualnu simfoniju koja očarava.

Konac narukvice je lako podesiv, omogućavajući savršeno pristajanje bez obzira na veličinu zapešća. Univerzalna veličina osigurava da će vaša voljena osoba moći nositi ovaj prekrasni komad nakita s ponosom i udobnošću, a sve to dolazi u elegantnoj crnoj kutijici za nakit, koja dodaje dodatni dodir luksuza i savršen je način da predstavite svoj poklon. Uvijek se sjetite da kutijica, kao i vaše srce, nije samo pakovanje emocija, već je takva i čuvar vaših najdragocjenijih trenutaka.

Poklonite joj nešto posebno, nešto što će trajati zauvijek – baš kao vaša ljubav.

Dino Merlin kolekcija nakita 'Uvijek si bila posebna' od srebra i s koncem u ljubičasto-plavoj boji na ogledalu s okvirom i ružama
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvod!

Stih "Sve dok te bude imalo, ja se ne plašim nimalo" nosi duboku emociju i snagu ljubavi koja ne poznaje granice, a svaki put kad vaša voljena osoba pogleda dekorativni poster s ovim riječima, osjetit će vašu ljubav i sigurnost u braku, a svi drugi pokloni za godišnjicu braka stat će u red.

Poster je pažljivo dizajniran kako bi se uklopio u svaki prostor, dodajući notu elegancije i stila. Dimenzije 33,00 x 43,50 cm čine ga savršenim za svaki zid, bilo da ga postavite u dnevni boravak, spavaću sobu ili ured. Print na jednoj strani postera osigurava visokokvalitetan prikaz dizajna, dok kartonsko pakovanje obloženo folijom pruža maksimalnu zaštitu postera.

Dino Merlin kolekcija postera, bijeli poster 'Sve dok te bude imalo' koji drže dvije ruke
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvod!


Idealni pokloni za godišnjicu braka za njega

Tražite li savršen poklon koji će vašem voljenom muškarcu izraziti svu dubinu vaših osjećaja? Narukvica "Furaj mali" je idealan izbor, inspirisana stihom "Furaj mali" s albuma "Sredinom" Dine Merlina, koja nosi snažnu poruku hrabrosti i odlučnosti.

Ručno je rađena s pažnjom i ljubavlju, a uz sjajnu inspiraciju, ovaj komad nakita nosi poruku snage i upornosti, podsjećajući vašeg voljenog muškarca da uvijek korača sredinom, odlučno i hrabro, kao što je i kroz brak, dijelivši breme emocija, ljubavi i prepreka s vama na pola. 

Crni pleteni konac je lako podesiv, osiguravajući savršeno pristajanje bez obzira na veličinu zgloba. Univerzalna veličina omogućava da se narukvica nosi udobno i s ponosom, jer koliko god da su daleko Istanbul i Beč, kako kaže Dino Merlin u svojoj pjesmi, vaša ljubav će uvijek biti blizu. 

Narukvica dolazi u elegantnoj crnoj kutijici za nakit, a vaš muškarac će poželjeti da se od ove narukvice nikad ne odvoji. 

Dino Merlin kolekcija nakita od srebra, muška narukvica 'Furaj mali' s crnim koncem na ruci
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvod!

Inspirisana stihom iz kultne pjesme Dine Merlina "Sredinom", majica iz ove kolekcije je više od običnog komada odjeće. Uvijek je to i bila, jer baš ona nosi priču, ljubav i emociju koja će osvajati srce vašeg partnera iznova i iznova, a pokloni za godišnjicu braka ne zaslužuju ništa drugo osim toga.

Poklon koji će postati zbir zajedničkih uspomena, ljubavi koja raste s vremenom, i obećanja da ćete uvijek furati zajedno sredinom, izrađen je od 100% pamuka, a ova majica nudi vrhunsku udobnost i trajnost. Nježna na dodir, savršena za svakodnevno nošenje, idealna za svakog muškarca koji cijeni kvalitet, moderni kroj i jednostavan, ali upečatljiv dizajn čine ovu majicu savršenim dodatkom svakom ormaru. Nosit će je s ponosom, kao simbol ljubavi koja je preživjela test vremena. 

Neka vaš poklon za godišnjicu braka bude jedinstven, emotivan i pun ljubavi. Odaberite majicu "Furaj mali" i omogućite svojoj polovini da svaki dan osjeti vašu ljubav i podršku. Pravi pokloni za godišnjicu braka su oni koji nose priču, a vaša priča zaslužuje biti ispričana s ljubavlju i stilom.

Jer, ljubav je putovanje, a vi furate sredinom.

Dino Merlin kolekcija 'Furaj mali', muškarac u crnoj muškoj majici kratkih rukava (t-shirt)
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvod!

U trenucima kada želite pokazati svoju ljubav i posvećenost, godišnjica braka je prilika za dar koji govori više od riječi. Zašto ne biste odabrali poklon koji ne samo da odražava eleganciju i stil, već i nosi sa sobom duboko emotivnu poruku? Predstavljamo vam manžetne "Dođi" – savršen izbor za vašu voljenu polovinu.

Manžetne predstavljaju prepoznatljiv i elegantan modni dodatak za muškarce u posebnim prilikama, a dizajn baš ovih inspirisan je singlom Dine Merlina "Dođi". Svaki put kada vaš partner nosi ove manžetne, podsjetit će ga na pjesmu koja nosi duboke emocije i poziva na bliskost, a baš to može biti simbol vaše ljubavi i povezanosti. Zar to nije ono što tražimo kada su u pitanju pokloni za godišnjicu braka?

Ručno izrađene od rodiranog srebra, ove manžetne dolaze s certifikatom autentičnosti, što garantuje njihov kvalitet i jedinstvenost. Detaljna izrada i pažnja posvećena svakom detalju čine ih posebnim poklonom koji će trajati godinama. Dimenzije manžetni (1,5 cm promjera) savršene su za diskretan, ali primjetan dodatak svakom odijelu. U poklon-pakovanju, ove manžetne dolaze spremne da iznenade i obraduju vašu voljenu osobu.

Izaberite manžetne "Dođi" i pokažite svom partneru da je vaša ljubav čvrsta, trajna i inspirativna. Jer, pravi pokloni za godišnjicu braka su oni koji govore srcem, a manžetne "Dođi" su upravo takav poklon.

Dino Merlin modni dodatak za muškarce, manžetne od srebra 'Dođi'
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvod!

U posebnim trenucima, poput vašeg datuma, važno je izabrati poklon koji će zaista prenijeti vašu poruku ljubavi i zahvalnosti. Manžetne "Mi" su savršeni izbor za muškarca koji zna cijeniti eleganciju i stil, a istovremeno želi nositi komad nakita koji ima dublje značenje. Svaki put kad ih stavi, sjetit će se vaše pažnje i ljubavi, te posebnog trenutka kada ste mu ih darovali. Pokloni za godišnjicu braka s ovim dobijaju savršen smisao.

Kada ljubav stigne do godišnjice braka, ona zaslužuje da bude proslavljena na poseban način, darom koji simbolizuje eleganciju, prefinjenost i trajnost osjećanja. Manžetne "Mi" nisu samo modni dodatak, jer baš takve predstavljaju izraz ljubavi koja se sakriti ne može, kao što je Dino Merlin opjevao u svom nezaboravnom singlu “Mi”, kojim su i inspirisane.

Ručno rađene od rodiranog srebra, svaka manžetna je pažljivo oblikovana te nosi poseban dizajn inspiriran pjesmom "Mi", što ih čini jedinstvenim i izuzetno osobnim poklonom. S certifikatom autentičnosti koji dolazi uz njih, ove manžetne ne samo da odišu kvalitetom, već i pričaju priču o vama dvoje, o vašoj ljubavi koja je prošla sve izazove i ostala nepromijenjena.

Dino Merlin kolekcija manžetne 'Mi' srebro za muškarce
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvod!

Kada želite izraziti svoju ljubav na najljepši mogući način, pokloni za godišnjicu braka poput Dino Merlin - The Collection: kompletna diskografija u signature gift box-u + bonus poklon-set iznenađenja - savršen su izbor. Svaka pjesma, svaki stih, svaki koncertni zapis, pričaju priču o ljubavi koja je prošla kroz mnoge izazove, baš kao vaša. Dino Merlin nas podsjeća da "ljubav je kad sve o tebi znam”, a ovakvi pokloni za godišnjicu braka savršeni su izraz te ljubavi.

Koji su to pokloni za godišnjicu braka koji mogu bolje izraziti vašu ljubav i pažnju nego ova kompletna diskografija?

Dino Merlin - The Collection sadrži sve studijske albume grupe Merlin i Dine Merlina, izdane do 2014. godine, na CD-ovima. Od albuma "Kokuzna vremena" do albuma "Hotel Nacional", svaki od njih nosi priču i emociju koje će probuditi najljepše uspomene na taj dan.

Ovaj set uključuje i dva dvostruka 'live' CD koncertna izdanja, te kompletnu dosadašnju Dino Merlin "live video kolekciju" na DVD-u i Blu-ray-u- Sada možete da doživite magiju njegovih nastupa u Sarajevu, Beogradu i Zagrebu i iz udobnosti svog doma. Komplet dolazi u specijalno dizajniranom, elegantnom Dino Merlin signature gift box-u. Crno, luksuzno pakovanje sa srebrnim potpisom Dine Merlina, koje se može koristiti kao kolekcionarski predmet, daje ovom poklonu dodatnu notu prestiža.

Uz svaki gift box dolazi i bonus poklon-set iznenađenja, koji uključuje dva proizvoda, čineći ovaj poklon još posebnijim. Emotivna priča ispričana kroz pjesme, koncertne zapise i luksuzno pakovanje, savršen je izbor kada su u pitanju pokloni za godišnjicu braka. 

Dino Merlin kompletna diskografija u poklon box-u
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvod!


Pažljivo odabrani pokloni za godišnjicu braka za oboje

U trenutku kada ljubav cvjeta, kada svaki osmijeh, svaki zagrljaj i svaki pogled govore više od riječi, pokloni za godišnjicu braka trebaju biti posebni, jedinstveni i nezaboravni za oboje. Set od dvije porculanske šolje, inspirisan stihom "Dobro je kad u životu nekoga voliš, neko te voli" iz pjesme "Da šutiš" s albuma "Ispočetka", savršen je izbor koji će osvojiti srca na prvi pogled.

Ove šolje su simbol ljubavi, zajedništva i sjećanja na sve one divne trenutke provedene zajedno. Baš one mogu svojim šarenim dezenima i motivima odražavati radost i živopisnost zajedničkog života, dok ona sa crno-zlatnim dezenom može simbolizovati eleganciju i dubinu emocija. Izrađene od najfinijeg porculana (new bone china), ove šolje su savršene za svakodnevnu upotrebu i perive su u mašini za suđe, čineći ih praktičnim, ali i luksuznim poklonom.

Dino Merlin kolekcija, set od dvije bijele porculanske šolje 'Dobro je kad u životu nekoga voliš, neko te voli'
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvod!

Svaka šolja ima obostrani print, što ih čini pogodnim i za dešnjake i za ljevake. Posebnost ovog seta je brendirani potpis "Dino Merlin" u unutrašnjosti i na dnu šolje, što dodaje poseban pečat ekskluzivnosti. Set dolazi upakovan u elegantnu crnu, ukrasnu poklon-kutiju sa poklopcem, koja se može koristiti kao ukrasna kutija za odlaganje, dodatno ističući ljepotu i značaj ovog poklona.

Za godišnjicu braka, kada želite izraziti zahvalnost, ljubav i posvećenost, set od dvije porculanske šolje iz kolekcije "Dobro je kad u životu nekoga voliš, neko te voli" je savršen izbor. 

Učinite vašu godišnjicu nezaboravnom i poklonite nešto što će trajati, što će podsjećati oboje na ljubav svakog dana. Jer, dobro je kad u životu nekoga voliš, neko te voli.

Poklonite ljubav. Poklonite uspomene. Poklonite šolje koje pričaju vašu ljubavnu priču.

Dino Merlin set od dvije bijele porculanske šolje 'Dobro je kad u životu nekoga voliš, neko te voli' i poklon kutiju
FOLLOW US: Kliknite ovdje ili na fotografiju i zapratite nas na Instagramu za još sličnog sadržaja!

Ljubav je temelj svakog uspješnog braka, a godišnjice su savršena prilika da proslavimo tu ljubav i ponovno zapalimo iskru koja je spojila dvije duše

U trenutku kada birate savršen poklon za ovu posebnu priliku, želite nešto što će zauvijek ostati u srcu vaše voljene osobe, nešto što će svakodnevno podsjećati na ljubav koju dijelite. Naša ponuda "Pokloni za godišnjicu braka" donosi vam savršen izbor - dekorativni poster s crnim okvirom i stihom Dine Merlina "Dobro je kad u životu nekoga voliš, neko te voli."

Svaki put kada pogledate ovaj predivni poster u vašem domu, sjetit ćete se magičnih trenutaka koje ste proveli zajedno, prvih koraka, osmijeha, suza radosti i neizbrisivih sjećanja. Inspirisan pjesmom "Da šutiš" s albuma "Ispočetka", ovaj dizajn donosi duboku emotivnu poruku i postaje više od ukrasa.

Dekorativni poster s crnim okvirom dimenzija 35,50 x 46,50 cm savršeno će se uklopiti u svaki prostor, donoseći notu elegancije i romantike. Svaki pogled na ove stihove podsjetit će vas na moć ljubavi i sreću koju donosi imati nekoga ko vas voli, a stihovi Dine Merlina to baš uvijek i čine.

Neka ljubav bude ukras vašeg doma, a naši posteri savršen poklon za svaku priliku, jer dobro je kad u životu nekoga voliš, neko te voli.

Dino Merlin poster s crnim okvirom 'Dobro je kad u životu nekoga voliš, neko te voli'
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvod!

Svaki trenutak u vašem zajedničkom životu vrijedan je sjećanja. Naš poster nosi stih iz pjesme "Mi," koja savršeno odražava snagu i otvorenost ljubavi koja se ne može sakriti. Ovaj jedinstveni dizajn podsjeća vas na svaku zajedničku radost, smijeh i suzu, te postaje simbol trajne ljubavi koja krasi vaš život. 

Pokloni za godišnjicu braka su nešto što želite da govori više od riječi, što nosi emociju, nježnost i sjećanje na svaki zajednički trenutak. U moru poklona, naš dekorativni poster s crnim okvirom "Mi smo ljubav što se sakriti ne može" ističe se kao savršen odabir.

Svaki put kad pogledate na ovaj elegantni okvir, sjetit ćete se svih onih trenutaka kada je ljubav bila toliko snažna da je bila neizbježna, vidljiva u svakom pogledu, osmijehu i dodiru, a s dimenzijama 35,50 x 46,50 cm, idealan je dodatak svakom domu, unoseći toplinu i ljubav u svaki kutak.

Ne propustite priliku da izaberete poklon koji će osvojiti srce vaše voljene osobe i unijeti svjetlost u vaš zajednički život. Pokloni za godišnjicu braka nikada nisu bili ovako posebni i emotivni.

Dino Merlin kolekcija, poster s crnim okvirom 'Mi smo ljubav što se sakriti ne može' na zidu
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvod!

U potrazi ste za savršenim poklonom kojim ćete zapečatiti još jednu predivnu godinu zajedničkog života? Onda je narukvica "Mi" sa stihom po želji uz originalni potpis Dine Merlina savršen izbor za vašu godišnjicu braka.

Priča ispričana kroz jedinstveni dizajn inspirisan Merlinovim singlom "Mi" definitivno spada u kategoriju savršeni pokloni za godišnjicu braka, a svaki detalj, od elegantnog privjeska do precizne gravure, izrađen je s ljubavlju i pažnjom, čineći ovaj poklon istinskim umjetničkim djelom.

Zamislite trenutak kada vaša voljena osoba primi poklon i pročita stih koji ste izabrali. S mogućnošću gravure do maksimalno 20 karaktera, možete unijeti najljepše riječi koje će odzvanjati u njihovom srcu zauvijek. Uz originalni potpis Dine Merlina, ovaj poklon postat će neprocjenjiv. Narukvica dolazi u tri luksuzne varijante: rodirano srebro (silver), srebro sa 14ct pozlatom (gold) i srebro sa 14ct pozlatom (rose gold). Svaka varijanta je prekrivena slojem elektroplatiranja, koje ne samo da doprinosi estetskoj vrijednosti, već i osigurava dugotrajnost i otpornost.

Dostupne boje narukvice su plava, roza (pink), bež i crna, omogućavajući vam da odaberete onu koja najbolje odgovara stilu vaše voljene osobe. Uz narukvicu "Mi", možete biti sigurni da ćete osvojiti srce voljene osobe, baš kao što ste ga osvojili prvog dana.

Dino Merlin kolekcija nakita od srebra s pozlatom 'Mi' sa stihom po želji
SHOP NOW: Kliknite ovdje ili na fotografiju da pogledate proizvod!

Kao i uvijek do sada, kod nas možete pronaći sve što vam je neophodno za važne izjave ljubavi ili lične datume i praznike, pa ukoliko poželite svom mužu iskazati ljubav riječima na neki veliki dan za oboje, kao što je godišnjica braka, zavirite u pažljivo odabrane stihove i citate koje smo pripremili za vas. Ideje za poklone za godišnjicu braka mnogo lakše dolaze uz pažljivo odabrane emotivne riječi umjetnika kao što je Dino Merlin!

Kliknite na: Citati za godišnjicu braka mužu: ljubav u stihovima Dine Merlina

Svaki poklon, bilo da se radi o narukvicama, lančićima, prstenima, manžetnama, posterima ili cvjetnim aranžmanima, nosi duboku emotivnu poruku i povezuje umjetnost s osjećanjima. 

Inspirisani stihovima Dine Merlina, ovi pokloni za godišnjicu braka omogućavaju parovima da izraze svoju najčistiju ljubav i zahvalnost na jedinstven i nezaboravan način. 

Proslava ovako važnog datuma je prilika da se osvrnemo na zajedničke trenutke i slavimo ljubav koja nas povezuje. Kroz pažljivo odabrane poklone, možemo dodatno obogatiti ovaj poseban dan, stvarajući trajne uspomene i osiguravajući da naša ljubav bude vječno zabilježena u srcima naših voljenih.

Neka vaša godišnjica braka bude nezaboravna uz poklone iz Dino Merlin kolekcije, jer oni predstavljaju spoj umjetnosti i emocija, pružajući priliku da izrazite koliko vam znači osoba s kojom dijelite svoj život.  Ne zaboravite, “Ljubav je kad sve o tebi znam, a da te volim nastavljam.”

Povezani artikli

Podijelite članak s prijateljima


Možda bi vas zanimalo

loading ...